Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
taraftar sakin olmalı - bu ne yangın ...

Bissaka TR istemiyor (Timurlenk4M tr'de sağ beke verilecek maaş değil yorumu yaptı - çokta haklı)

GS hem assignon hem Doue için rennes'e teklif yapacakmış - yani ikisinden birini istiyoruz diye.

Assignon 11M
Doue 10 M
imiş.

daha teklifi yapmamışız. başlangıç teklifimizde ucundan mezarcı takılarak 6 M olacakmış.

Bu arada dün Vole’deki Sinan Yılmaz söyledi.

Yasin Özcan’ı alan henüz 18’ini doldurmadığı için bu yaz aldığında Avrupa listelerinde Emin Bayram gibi kendi altyapından yetişme saydırabiliyorsun.

şampiyon olamadığı anda ekonomik olarak patlıcanı avuçlama vaziyetine düşen camiamızın inşaat yapabilme gibi bir imkanı olduğunu sanmıyorum.

görüyorsunuz kemerburgaz tesislerinin halini. daha orayı bile yapamadık. bir ara stadyum çatısı vardı ama yalan oldu. salon yapacağız diye hayal kuruyoruz hala. ki florya bunlardan çok daha fazlasına mal olacak.

dursun'un florya hususunda haklı olduğunu düşünüyorum.
Bizim halihazırda zaten inşaat projeleri var devam eden. Daha Riva'daki villalar dan 120 küsür var yapılıp satılacak(Ortalama 20 m. liradan 2.5 milyon lira) Mecidiyeköy'deki daire+dükkanların %30'u var. (tahmini 500 m. lira)
Extra proje uğraşına gerek yok Bankalar Birliği için. (2.7 milyon) İllaki para ise mevzu oyuncu satışı+Şampiyonlar Ligi geliri de yeterli kombine vs. saymadan. Burada iş belli ki Florya'nın geri kalan kısmını almak için verilen söz!

Doue gelmiş mi ona göre büyük başkan dursun Özbek saflarına geçeyim

Bu arada dün Vole’deki Sinan Yılmaz söyledi.

Yasin Özcan’ı alan henüz 18’ini doldurmadığı için bu yaz aldığında Avrupa listelerinde Emin Bayram gibi kendi altyapından yetişme saydırabiliyorsun.
İlerisi için demiştir onu kendi altyapından saydırabilmen için 3 yıl senin takımında olması lazım 18 yaş ve altı oyuncularda.

Haluğun zerre bilgisi yok,hala kale alıyorsunuz.fala inanma falsiz da kalma gibi adamlar o iki kel.batshuayi bilgisini fb tarafından aldılar.caglar ve lindelofu söyledikleri gibi

taraftar sakin olmalı - bu ne yangın ...

Bissaka TR istemiyor (Timurlenk4M tr'de sağ beke verilecek maaş değil yorumu yaptı - çokta haklı)

GS hem assignon hem Doue için rennes'e teklif yapacakmış - yani ikisinden birini istiyoruz diye.

Assignon 11M
Doue 10 M
imiş.

daha teklifi yapmamışız. başlangıç teklifimizde ucundan mezarcı takılarak 6 M olacakmış.
Bissaka TR istemiyor demek. 1 aydır hepsi istiyor gibi yazıyordu oysa ki.

Assignon ve Doue için birinin öncelik olması gerekmiyor mu? Aynı anda kim olursa olsun, topçu başı 6 veriyoruz kibrit çeker gibi pazarlık mı yapacağız yav.

Ha unutmadan. Şu akşam transfer bitmiş gibi son dakika giren dedeler, sonra bunlara çanak tutan burhan ve yakup çınar ciddi şekilde artık taraftar tepkisini hakeder boyuta geldi. Verdikleri yalan yanlış etkileşim haberlerini geçtim, pazarlık sürecine de ayrı zarar veriyor.

Bissaka TR istemiyor demek. 1 aydır hepsi istiyor gibi yazıyordu oysa ki.

Assignon ve Doue için birinin öncelik olması gerekmiyor mu? Aynı anda kim olursa olsun, topçu başı 6 veriyoruz kibrit çeker gibi pazarlık mı yapacağız yav.

Ha unutmadan. Şu akşam transfer bitmiş gibi son dakika giren dedeler, sonra bunlara çanak tutan burhan ve yakup çınar ciddi şekilde artık taraftar tepkisini hakeder boyuta geldi. Verdikleri yalan yanlış etkileşim haberlerini geçtim, pazarlık sürecine de ayrı zarar veriyor.
valla anlamadım ikisinden birini öncelikli görüyor olmamız lazım... zaten doue bence çok daha güvenli bir harcama olur ki orda roma ve leipzig var yazılıyor işin içinde - haliyle 6 ya falan bence bitmez 8.5 benim beklentim o konuda.

assignon 11 hayatta etmez bugünkü haliyle - o kumar için çok para.

muhtemelen yabancı birkaç hesapta TRdeki bu denyolardan alıp yamıştır haberi bissaka konusunda. realist gelmiyor bana o trasnfer.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt