Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onlar da ayrı bi salak, aynı bölgeye daha 3 ay önce 10 milyon küsüre muçi diye Arnavutluk milli takım yedeğini almadı mı bunlar, Allahtan rakiplerimiz mal Dursunla idare ediyoruz
Rashica çalımını kaça atmışlardı. Şimdi de oğuz çalımı atacaklar aynı paraya. Birbirlerinin üzerine adam bindirmeye bayılıyorlar. Ben Semih i nerede oynatacaklar onu çok merak ediyorum. Forvete çekip milli takımda barış a yapılanı ona da yapacaklar mı?

Bakalım TD leri şapkadan tavşan çıkartabilecek mi? Yoksa bunlara daha transfer yaptıracak mı? Ki forvet için bir 15 20 milyon daha harcarlar gibime geliyor...

Temmuza kadar transferde hareketlilik olmaz.

Bilmiyorum ama Terimin bi şekilde sportifde veya biyerlerde olması gerekiyor gibi geliyor bana, acunu koçu moçu evire çevire hoplatır, ceza yeme derdi de olmaz, şerefsizim itin bilmem neresine sokar sokar çıkarır herhafta bu andavalları

Rashica çalımını kaça atmışlardı. Şimdi de oğuz çalımı atacaklar aynı paraya. Birbirlerinin üzerine adam bindirmeye bayılıyorlar. Ben Semih i nerede oynatacaklar onu çok merak ediyorum. Forvete çekip milli takımda barış a yapılanı ona da yapacaklar mı?

Bakalım TD leri şapkadan tavşan çıkartabilecek mi? Yoksa bunlara daha transfer yaptıracak mı? Ki forvet için bir 15 20 milyon daha harcarlar gibime geliyor...
Renkdaşım bu mallara bu kadar satır yazı yazman bile lütuf

Ziyechin hatay deplasmanindaki macta 2 asisti,sonradan girdiği alanya macinda 3 asisti yenmiş.herif sonuca etki etme manyağı,farkı artırma manyagi.tam bir psikopat

çıkar çıkmasına ama pragdan 4 yedi bu kadro. orta sahan topu geri kazanmada yavaş ve eksik kaldığı için.
Yiyebilirsin normal birşey bu. Prag ı küçümsüyoruz da Avrupa şampiyonası gösteriyor ki fizik kalitesi yüksek takımlar zaten millete kök söktürüyor... Al işte en basit örneği Avusturya... Fransa nın üstünde bitirdi. İtalya sçışlarda... Herkesin hayalini kurduğu oyunculardan oluşan İngiltere bk gibi top oynuyor. Önemli olan o dinamizmi sağlayacak kadroyu kurmak zaten.

Valla takımın her yerini yıldızlarla doldurmaya gerek yok bence. 8 numaraya enerjik ve sağ beke 2 adamı alalım. Zaten ne geliyorsa yıldız sevdamızdan geliyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt