Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 12.494
- 17.135
- 2.073
Zaniolo forvet mi ki mevkileri farklı iki oyuncunun. Transferleri bağımsızdır.Zani'den vaz mı geçiyorlar? Yoksa giden bir santraforları mı var?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaniolo forvet mi ki mevkileri farklı iki oyuncunun. Transferleri bağımsızdır.Zani'den vaz mı geçiyorlar? Yoksa giden bir santraforları mı var?
Rashica çalımını kaça atmışlardı. Şimdi de oğuz çalımı atacaklar aynı paraya. Birbirlerinin üzerine adam bindirmeye bayılıyorlar. Ben Semih i nerede oynatacaklar onu çok merak ediyorum. Forvete çekip milli takımda barış a yapılanı ona da yapacaklar mı?Onlar da ayrı bi salak, aynı bölgeye daha 3 ay önce 10 milyon küsüre muçi diye Arnavutluk milli takım yedeğini almadı mı bunlar, Allahtan rakiplerimiz mal Dursunla idare ediyoruz
Temmuza kadar transferde hareketlilik olmaz.
Renkdaşım bu mallara bu kadar satır yazı yazman bile lütufRashica çalımını kaça atmışlardı. Şimdi de oğuz çalımı atacaklar aynı paraya. Birbirlerinin üzerine adam bindirmeye bayılıyorlar. Ben Semih i nerede oynatacaklar onu çok merak ediyorum. Forvete çekip milli takımda barış a yapılanı ona da yapacaklar mı?
Bakalım TD leri şapkadan tavşan çıkartabilecek mi? Yoksa bunlara daha transfer yaptıracak mı? Ki forvet için bir 15 20 milyon daha harcarlar gibime geliyor...
Açıkçası zaniloyu tutkulu isteyen kimse yok.20 versinler,alsınlar abi.adam tam aile babası old,mutlu.kalirsa daha winZani'den vaz mı geçiyorlar? Yoksa giden bir santraforları mı var?
Şu anda bir çok üyeye göre bu kadro Cl ye çıkamaz...Icardi
Bay-mertens-ziyech
Torreira-demirbay
Köhn-apo-sanchez-kaan
Muslera
Playoffa böyle çıkarız heralde
Öyleyse akıldan fazla noksanlar ve tedavi olmallilarŞu anda bir çok üyeye göre bu kadro Cl ye çıkamaz...![]()
Aynı yüzleri gördükçe alışıyorlar, gelecek yeni bir yüzü takımdakilerden öne koyuyorlar. Tamamen psikolojikŞu anda bir çok üyeye göre bu kadro Cl ye çıkamaz...![]()
çıkar çıkmasına ama pragdan 4 yedi bu kadro. orta sahan topu geri kazanmada yavaş ve eksik kaldığı için.Şu anda bir çok üyeye göre bu kadro Cl ye çıkamaz...![]()
İşte sağ bek Kaan sağolsun, tek noksan yerimizden vurulduk. Atılmasaydı geçerdik turuçıkar çıkmasına ama pragdan 4 yedi bu kadro. orta sahan topu geri kazanmada yavaş ve eksik kaldığı için.
Şu İtalya kadrosunda oynayabilseydi, +10 milyonu vardı. Şansımıza nediyeyim ahh ahhAçıkçası zaniloyu tutkulu isteyen kimse yok.20 versinler,alsınlar abi.adam tam aile babası old,mutlu.kalirsa daha win
Mehmet Özcan'ın doğru haberini hatırlamıyorum.Burhan, Rodop, Dindar... Bunların hiç biri gazeteci değil. Influencer denir en fazla.
Bayılmasam da Ertan Süzgün ve Mehmet Özcan piyasadaki ender habercilerden.
İlk günden yapılan yangın göstermiyor mu?Öyleyse akıldan fazla noksanlar ve tedavi olmallilar
Yiyebilirsin normal birşey bu. Prag ı küçümsüyoruz da Avrupa şampiyonası gösteriyor ki fizik kalitesi yüksek takımlar zaten millete kök söktürüyor... Al işte en basit örneği Avusturya... Fransa nın üstünde bitirdi. İtalya sçışlarda... Herkesin hayalini kurduğu oyunculardan oluşan İngiltere bk gibi top oynuyor. Önemli olan o dinamizmi sağlayacak kadroyu kurmak zaten.çıkar çıkmasına ama pragdan 4 yedi bu kadro. orta sahan topu geri kazanmada yavaş ve eksik kaldığı için.
Moise Kean de kanat forvet oynayabildiğinden o şekilde düşündüm.Zaniolo forvet mi ki mevkileri farklı iki oyuncunun. Transferleri bağımsızdır.