Ferhat Koç
10 Numara!
Kean direk forvet ben hiç kanatlarda oynadı mı cok macini izlemedim ama hatırlamıyorum. Fiorentina belotti'yi sattı onun yerine alacaklar yüksek ihtimal.Moise Kean de kanat forvet oynayabildiğinden o şekilde düşündüm.
Kean direk forvet ben hiç kanatlarda oynadı mı cok macini izlemedim ama hatırlamıyorum. Fiorentina belotti'yi sattı onun yerine alacaklar yüksek ihtimal.Moise Kean de kanat forvet oynayabildiğinden o şekilde düşündüm.
Diyoruz,her yaz aynısınız diye. insan biraz olsun değişir yavİlk günden yapılan yangın göstermiyor mu?
Denizli maçıyla biz şampiyon olmuştur galiba2005-2006 da da bi gazla ilerlemisler.del bosque,kleberson,okan buruk ,aiton vs
Dedim kiralamayin,bu herif sakatlanacak.dinlemedilerŞu İtalya kadrosunda oynayabilseydi, +10 milyonu vardı. Şansımıza nediyeyim ahh ahh
Başkan adayın kim rdasMuhtemelen bu sene dursundan sonsuza kadar kurtulucaz.Ayrica metin ozturktende.Belki çok çile çekeceğiz ama dursun ve metin ozturk sayfası kapanicak
Evet.o sezon bjk ne yapti peki 2 fb macinda?birinde kıl payı kurtardı fb tuncay ile, diğerinde sergen yalcin kadikoyde beraberliği aldı.kupa finalinde de fbyi yendilerDenizli maçıyla biz şampiyon olmuştur galiba
Riskli bir durum o. Fatih hoca dayanamaz Okan hocaya karışır falan... Saha içinden kesinlikle kopması lazım, ipleri Okan hocaya bırakması lazım. Bence zararlı çıkarız bu işten.Fatih hoca olsa keşke sportif direktör,2.baskan da olsa aynı zamanda keşke.floryada aile konusu da önemli.okan hoca daralinca yardımcı da olur
Ister misinfatih terim sportif aş?
oyuncu ilişkisi bakımından transferlerde etkili olurIster misin
Yapmaz o,okan hoca sormadıkcaRiskli bir durum o. Fatih hoca dayanamaz Okan hocaya karışır falan... Saha içinden kesinlikle kopması lazım, ipleri Okan hocaya bırakması lazım. Bence zararlı çıkarız bu işten.
maglubiyet sonrası okan hocayı tokatlar ise napacegizYapmaz o,okan hoca sormadıkca
Aksine arası çok iyi.metin ozturk okan buruk diye diretmese,erden timur ve dursun da fatih hocadan yanaydi.o fotoğrafı hatırlıyorsan seçim zamani çekilen, ahmet yüce,fatih terim vardi hani.o boşa değildiFatih terim bir daha dursunla çalışmaz.
Bilmiyorum ama Terimin bi şekilde sportifde veya biyerlerde olması gerekiyor gibi geliyor bana, acunu koçu moçu evire çevire hoplatır, ceza yeme derdi de olmaz, şerefsizim itin bilmem neresine sokar sokar çıkarır herhafta bu andavalları
Sampiyonluk kutlamasında çekilen videoda basarinin mimari okan buruk,dursun ozbek diye bahsedilirken kendini geriye atan adamdan mi bahsediyorsun?içinde hep burukluk var,burdan uzak oldugu icin,bunu görünce çok üzülüyorum.bi şekilde görev almalı,hoca hayatı boyunca çalıştı çünkü.oturmak zor geliyor onamaglubiyet sonrası okan hocayı tokatlar ise napacegiz
Valla takımın her yerini yıldızlarla doldurmaya gerek yok bence. 8 numaraya enerjik ve sağ beke 2 adamı alalım. Zaten ne geliyorsa yıldız sevdamızdan geliyor...
Neyse ceza yemek istemiyorum. Canım başkanım benim..Aksine arası çok iyi.metin ozturk okan buruk diye diretmese,erden timur ve dursun da fatih hocadan yanaydi.o fotoğrafı hatırlıyorsan seçim zamani çekilen, ahmet yüce,fatih terim vardi hani.o boşa değildi