Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih hoca olsa keşke sportif direktör,2.baskan da olsa aynı zamanda keşke.floryada aile konusu da önemli.okan hoca daralinca yardımcı da olur
Riskli bir durum o. Fatih hoca dayanamaz Okan hocaya karışır falan... Saha içinden kesinlikle kopması lazım, ipleri Okan hocaya bırakması lazım. Bence zararlı çıkarız bu işten.

Fatih Terim olsun çünkü bu haramilere ağzının payını veren korkmayan hatta o haramilerin korktuğu yegane isimdir imparator

Fatih terim bir daha dursunla çalışmaz.
Aksine arası çok iyi.metin ozturk okan buruk diye diretmese,erden timur ve dursun da fatih hocadan yanaydi.o fotoğrafı hatırlıyorsan seçim zamani çekilen, ahmet yüce,fatih terim vardi hani.o boşa değildi

Bilmiyorum ama Terimin bi şekilde sportifde veya biyerlerde olması gerekiyor gibi geliyor bana, acunu koçu moçu evire çevire hoplatır, ceza yeme derdi de olmaz, şerefsizim itin bilmem neresine sokar sokar çıkarır herhafta bu andavalları

Acun ile arasi iyi, maalesef. Okan Buruk'ta keza oyle.

Fatih Terim gelecekse sayet, yonetici olmali o da bu yonetimle olur mu ? Soru isareti ...

maglubiyet sonrası okan hocayı tokatlar ise napacegiz
Sampiyonluk kutlamasında çekilen videoda basarinin mimari okan buruk,dursun ozbek diye bahsedilirken kendini geriye atan adamdan mi bahsediyorsun?içinde hep burukluk var,burdan uzak oldugu icin,bunu görünce çok üzülüyorum.bi şekilde görev almalı,hoca hayatı boyunca çalıştı çünkü.oturmak zor geliyor ona

Valla takımın her yerini yıldızlarla doldurmaya gerek yok bence. 8 numaraya enerjik ve sağ beke 2 adamı alalım. Zaten ne geliyorsa yıldız sevdamızdan geliyor...

Buna kimse karsi degildir sanirim. Ama yok iste gelen giden. Bu arada, forvet takviyesi hala elzem ancak 3.sirada.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt