Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Normal şartlarda şu forumda "bitmiş", "Duyduklarım doğruysa..." Gibi cümleler kullanıldığında kaynaksız haberden işlem yapılıyordu fakat artık ne hikmetse torpil çatısı altında değerlendirme yapılıyor. Yazık bu tarz yazıp ceza alanların ne suçu vardı o zaman?
Aynen kardeşim torpilim var ve 30 kere ban yedim
😂😂😂

Atalanta'ya gidiyor gibi Cl'de var. 5 kiralama+15 Atalanta küme düşmezse satın alır şartı tarzı bir şart ile bu işin biteceğini düşünüyorum. Pay veya bonus varsa iyi olur.

kiralaya kiralaya istediğimiz meblağdan düşürüyoruz gibi

A.Villa 3 M kira 25 mi 27 mi ne şartlar vardı...topalm 7 aldık
atalanta 5+15
seneye bologna 5+10
sonra fiorentine 5+5

diye gidecek heralde kontrat sonu ne zamansa artık

Atalanta illa şarta bağlı opsiyon istiyorsa sezon geneli toplam 1 dakika oynaması yeter diye opsiyon koy

Bir iki kisiyi yine defalarca uyarilmalarina ragmen kirmizi defterime yazdim, en ufak trollukte konudan atilacak kisiler bellidir.

Sonra niye nobette yazamiyorum diye pm atmayin sakin.

zaniolo icin yapilan teklif sacma

Ya bu Erdem Timur diyenler sanki Erdem Timur bütün transferleri transfer sezonunun hemen başında hallediyormuş gibi konuşuyorlar. Erden Timur iyi hoştu ama onun zamanında da transferler hep son zamanlara kaldı.

Ya bu Erdem Timur diyenler sanki Erdem Timur bütün transferleri transfer sezonunun hemen başında hallediyormuş gibi konuşuyorlar. Erden Timur iyi hoştu ama onun zamanında da transferler hep son zamanlara kaldı.
Erden timur'un elinde bütçe mi vardı sanki adam limitlerin açılmasını bekliyordu transferlerde. Şimdikilerin elinde deli gibi para var boey satışı sponsorlar şampiyonlar ligi geliri.

Erden timur'un elinde bütçe mi vardı sanki adam limitlerin açılmasını bekliyordu transferlerde. Şimdikilerin elinde deli gibi para var boey satışı sponsorlar şampiyonlar ligi geliri.
Olsa ne yapacaktı o da aynen şu anki gibi bekleyecekti. Şu an konuşulan isimler hemen öyle bitirilip getirilecek oyuncular değil. Getirirsen de Beşiktaş'ın Rafa silva'yı getirdiği şartlarda getirirsin ancak

Bu gscde bi bitmedi her sene samp oluyoruz .Her senede transta acele ediyonuz. bi susun sakin sakin isini yapsin .adamlar becereemzlerse elestiririz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt