Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zanyolo CL takımına gidecem diye Fiorentina'nın daha yüksek teklifini de kabul etmemiş. Geçen sene de PL diye tutturmuştu. O şartlara giderse kızılacak yer yönetim değil Zanyolo ve bu herifi başımıza musallat eden Erdeb Timur'dur. Kimse kusura bakmasın.
Samp liginde gruptan çıkmaya falan boş koysunlar ve kesin olarak satın alma opsiyonu olsun artık bu satışta...

Zanyolo CL takımına gidecem diye Fiorentina'nın daha yüksek teklifini de kabul etmemiş. Geçen sene de PL diye tutturmuştu. O şartlara giderse kızılacak yer yönetim değil Zanyolo ve bu herifi başımıza musallat eden Erden Timur'dur. Kimse kusura bakmasın.

Öyle dengesiz şizofren bir adam bu

Atalanta’ya gitsin seneye yazın ağlar beni kurtarın burdan oynamayacağım diye ağlar

Roma’ya da bize de aynı karaktersizliği yaptı 2 gün sonra aston villa yı da eleştirir bu

Ne istediğini bilmeyen boş adamın tekiymiş

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İsmi sır gibi saklanıldığı için yönetimin bile adını unuttuğu sağ bek geldi mi?

Can Keleş'e Hurma en az 10 milyon çeker

500 bin euroya almis Karagumruk.

1719395636491.png

Max 2 verirdim Can Keles icin.

Bizim futbolcu transferinden önce Monchi yi transfer etmemiz lazım.Uygulamali olarak konuya komşuya en az 2 sezon nasıl oyuncu alınır nasıl oyuncu satılır koordinasyon nasıl kurulur konularında üst düzey brifingler verip bizzatihi uygulayıp kafalarimiza matkapla sokması gerekiyor.Oncelik bu olmalı.

:D
Talisca Galatasaray'a gelecek mi? #talisca #alnassrfc #alnasr #galata... |  TikTok

sag beki bu kardesimize emanet edelim

Ekli dosyalar

• IMG_0944.jpeg
    IMG_0944.jpeg
    207,1 KB · Görüntüleme: 27
oğuz alınmalı. O kadar laf söylediler Galatasarayda olmalı falan. Bu koadar şeyden sonra çekilmek büyü prestij kaybı olur gene ama çokta şaşırmam ben bu yönetime
Asla katilmiyorum.prestij kaybı diye 10 milyonami alacaksın?Oyuncu bizi istiyorsa zaten gelir istemiyorsa zaten bizim hiç olmasin.Bu kadar paralara yazık günah.dun 6 milyon Euro idi bugün 7-8 lere çıktı.Yokmu arttıran.Ne geldiyse başımıza bundan gelmedimi?

Zanyolayi aldığımız güne yav. Sinir hastası olduk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt