Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başkana hakaret bu video resmen

3,75 başkan icin cerez parasi. Maaslar bu rakamdan baslamali knk.

İlkayi da cekmeliyiz. 34 yasinda adama 8M verelim + 5 de imza parasi.
yaklaşımında yanlış değil bence - bide bissaka iyi fırsta olur diorum ama maliyet ve maaş bütçesinde bek için yüklü buluyorum - ondan Senaya yazıyorum hep.

maaş bütçesi alacaksa 8 - 10 - icardi ve türevi tipler almalı takımda kesinlikle. hatta aynı çizgide giderse sembol olacak torreira

zaha ve tete bu konuda verdiğini alamadığın profiller geçen sezona bakınca - gerçi Zaha ile Teteyi aynı kefeye koymama biri en azından oynadığında bir şeyler becerdide...

Son düzenleme:
Tjk ateş olsa cürmü kadar yer yakar. Barcelonanın 7-8m euroluk kontratlardan çıkmaya çalıştığı bi dönemde, gelene geçene bassınlar parayı bakalım sonucu ne olacak.

Ortalama bi beke vermezsin ama senin oyununa fark edecek beke verirsin. Çok basit bi şekilde şöyle düşünelim CL liginde 2 maç kazansan adam zaten tüm yıl bedava oynamış oluyor gelen primle.
o iş öyle değil işte. sağ bekle ne kadar fark yaratabilirsin. bu adam dani alves maicon classında olsa neyse dersin ama bisakka özel bi oyuncu değil. boeyi bulduysan o seviyede olmasa bile 1 tık altını rahat rahat bulursun. karakullukçu dediklerinde çok haklı

Sevgili Can; mevcut Ali Koç durumlarını nasıl çözebilirsin ki? Erden Timur çıktı sadece Lale orta olayını belgeleriye ortaya tamda masanın ortasına koydu.üzerinden kaç ay geçti Tık var mı?Şuan herhangi biriside olsa bu konuda gelişme kaydedebilirmi sence? Başkandan bu bağlamda nasıl bir done alabilirsin .Daha öncede konuştuk bunları nasıl bir çözüm bekliyorlar.
divanın önemli konusu ali koçta değil ki, divanda genelde konuşulan işler üzrinden örnek vereyim diye yazdım onu - dün konu tamamen ekonomi ve Florya idi- tüm stres ve gerginliğin temeli o

dünde zaten mantıklı basit sorular soranlara karşı tavır komikti biraz.

dursun başkan ağzıyla söylemiyor ama ima ediyormuş gibi oluyor bazı şeyleri "burda strateji konuşmayalım herkese açık yerde , gel kapım açık anlatayım" cümlesinde destek aldığı siyasi işler bile olabilir bilemeyiz. kimse bilemez. Fakat şeffaflık bu değildir.

Hic bir bek oyuncusuna 3 milyon+ euro maas verilmemeli. Yarin bu kafayla her duz topcu biraz iyi oynarsa bunu ornek gostererek bu paralari ister senden. Zanetti falan gelmiyorsa haddimizi bilmek lazim burasi Turkiye.

Sampiyonun 7,7 milyon euro alan bir ligde oynadigimizi unutanlar var. Sen iki bek oyuncusuna tum primi mi vereceksin?

Ortalama bi beke vermezsin ama senin oyununa fark edecek beke verirsin. Çok basit bi şekilde şöyle düşünelim CL liginde 2 maç kazansan adam zaten tüm yıl bedava oynamış oluyor gelen primle.
Abi bu CL maç kazanma primiyle oyuncu maaşı sıfırlama fantazisine bayılıyorum. Hani Wan Bissaka yerine Assignon olsa Kopenhag’a yenileceğiz de Wan Bissaka baba 1 gol 1 asist 1 çizgiden top çıkarma yapacağı için aslında bedava oynamış olacak. Hani bunu hücum oyuncuları için desen bellki bi derece mantıklı olur.

Yaw allah aşkına şu clde şu kadar maç kazansan kafasından bi çıkalım.

sağ bek sana clde ekstradan 2 maç mı kazandıracak?

hadi o bedava oynamış oluyor diğerleri nolacak.

geçen yıl da böyleydi yok ramosa verelim 7 milyon nedir ki clde 4-5 maç kazandırır parası çıkar falan.

bu mantık çok yanlış geliyor bana

Abi bu CL maç kazanma primiyle oyuncu maaşı sıfırlama fantazisine bayılıyorum. Hani Wan Bissaka yerine Assignon olsa Kopenhag’a yenileceğiz de Wan Bissaka baba 1 gol 1 asist 1 çizgiden top çıkarma yapacağı için aslında bedava oynamış olacak. Hani bunu hücum oyuncuları için desen bellki bi derece mantıklı olur.

Bissaka üzerinden konuşuyorsak eğer evet belki hücum anlamında çok şey vermeyebilir ama şöle düşünelim defansif anlamda üst seviye performans vericek buda ekstra bir oyuncunu hücuma sabitleme garantisi veriyor

di mariaya 2 yıllık 4.5 m euro bağlarlar mı hadi bakalım inş
ben anlamıyorum ama abi sponsorluklar falan eyvallahta

bunun kaidesi kuralı yok mu ya bu işte - fenerde TR nn en büyük holdinglerinden biri para ağdırıyor sponsorluk o bu - diğer anadolu takımlarına yapıyor ...

şu an apaçık BJK Koç holdgin parasıyla iş yapıyor - kesinlikle para üretemiyor mesela .

şu çok sakat- finansal oalrak adil ortamdan uzak işler.

bir yandan bjk biraz adam akıllı kadro olsun istiyorum ligin akıbeti açısından yalan değil - bunca şeyerağmen fenerin 10 ene şamp olamadığı yerde bizim 4 bunların 3 şampiyonluğu var - gerçi çok iyi kadroları vardı CL harcamalarından ANÇ Bitirdi herifleri o noktada bencede...

ama bu trasnferlere rağmen fenere 6 puan yazacaklarsa edeyim öyle işe.

Son düzenleme:

geçen yıl da böyleydi yok ramosa verelim 7 milyon nedir ki clde 4-5 maç kazandırır parası çıkar falan.

Diger 25 oyuncuyu dusunen yok zaten

Uğur isimli şahsa katılıyorum. Daniel Alves değilse 2 milyon euronun üzerinde maaşı hiçbir beke vermem.

Ya abicim dünyada sağ bek mi bitti allah aşkına gidin 21-22 yaşlarında gerekirse bonservis vereceğin adam alın getirin hep bi kaç isim etrafında dönüyor bizim bilmediğimiz bi liste mi var TR pazarı topçuları diye

Kafasından çıkalım eyvallah,geçen sene ben Ramosu istemiyordum onun haricinde mesela orta sahaya adam akıllı bi transfer yapsaydık ekstra 2 kopenhag maçı veya içerdeki Manu ve Kopenhag maçlarını kazansaydık hem 3 milyon üzerinde prim alacaktın hem gruptan çıkacaktın parası 2 haneli olucaktı.

Eee şimdi bunda yanlış olan ne var ki ? Ben demiyorum ki tüm kadroya yıllık 4 verin CL'de çıkarırız. Kardeşim senin eksik 3 mevkin var 11'de oraya iyi isimler alırsan takım omurgası baya iddalı olucak ee al o zaman. Ndombele 3.5 aldı Tete 3 civarı aldı Sergio bi o kadar alıyor sıfır katkıya 10 milyon ödüyosun zaten Ndombele yerine Bissakaya ver ne olucak zaten adamın ne vereceği belli sana.

Assignon alıp 1.5'da verebilirsin ama kapalı kutu

Hic bir bek oyuncusuna 3 milyon+ euro maas verilmemeli. Yarin bu kafayla her duz topcu biraz iyi oynarsa bunu ornek gostererek bu paralari ister senden. Zanetti falan gelmiyorsa haddimizi bilmek lazim burasi Turkiye.

Sampiyonun 7,7 milyon euro alan bir ligde oynadigimizi unutanlar var. Sen iki bek oyuncusuna tum primi mi vereceksin?
IMG_1560.webp

Boey mesela yildiz miydi ya da soyle deyim, kendisini EPL veya Serie A'da kanitlamis oyuncu muydu? Hayir, biraz sabrettik o da masallah ikinci sezonunda zimba gibi hazirladi kendini ve formayi kapti. Senin sagbek ilk once defans yapmasini bilecek, adami tutacak, hizli olacak, terse kademe anlayisi iyi olacak, top bizdeyken hucuma destek verecek. Bu durumda biraz beyin, ama diger ozelliklerin cogu fizik/atletik yapisina bagli olacak. Boyle oyunculari Fransa liginde hep bulursun. Elbet biraz tecrubeli olunca daha kolay adapte olur, daha cabuk katki verebilir bunlara eyvallah ama takimin maas butcesini sagbeke veya solbeke gore de ayarlamayalim yahu.

Georges Mikautadze​

Güncel kulüp:FC Metz
Sözleşme süresi:30 Haz 2024
Sözleşme opsiyonları:Satın alma opsiyonu
Kiralandığı kulüp:Ajax Amsterdam
Oradaki sözleşme bitiş tarihi:30 Haz 2028

Lig : 20 Maç 13 gol 4 asist
Euro 2024 : 3 Maç 3 gol 1 asist

Bak burası çokomelli:

30 Ağu 2023 Metz Metz -> Ajax Ajax 16.00 mil. €
4 Oca 2024 Ajax Ajax -> Metz Metz Kiralık
1 Tem 2024 Ajax Ajax -> Metz Metz 13.00 mil. €

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt