Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
oyuncu özelinde değilim - izlemedim .

az bir şey rahatsız olduğum sürekli tottenham rosterından yazılıp çizliyor - geçen sezonda öyleydi biraz.

kötü dediğimden değil - emin olmamız gereken adam almak lazım 8 e- o açıdan yaklaşıyorum. Oyuncu özelinden değil.

o kısmı zaten Okan hoca bilir - sistemine oturan adamı o seçecek.
Şunda hemfikir olalım, büyük takımın yükselen oyuncusunu alamayız. Şunda da hemfikir olalım bir alt seviye takımın yükselen oyuncusunu da alamayız.

Nelsson bile bir fırsattı, pandemi dönemiydi kopenhag ŞL yapamamıştı vs.

Bizim alabileceğimiz ya sözleşmesi bitenler ya da nispeten düşüşe geçen oyuncular ya da Mctominay gibi yüzü eskiyen büyük takım olsa da son dönemi başarısız takımlardan oyuncular ki Mctominay bile çok zor iş.

Bir seçenek daha var, 8-10 civarı bonservis 1 m euro maaşlı adamları dolduracaksın, burada da en fazla yarısı tutar, diğer yarısı tutmaz.

Hocanin istedigi orta sahayi almak cok zor. Herkesin arzuladigi allrounder midfielder, yani herseyi yapabilen. Hem defansif olarak hem ofansif olarak. Boyle oyuncuyu ya dususte olursa X bir takimdan elini cabuk tutarsan alabilirsin ya da cok astronomik paralar verip, oyuncuyu da ikna edebilirsen, Turkiye'ye getirebilirsin.

Sahsen o profilde bizi tatmin edecek birini getirebileceklerine pek ihtimal vermiyorum. Yoksa kim istemez bir Fofana, bir Thuram gibi oyuncuyu?
tamda burdayım işte.

bir oyuncu özelinde değilde Okan hocanın tercihine odaklanıyorum

transfer politikası olarakta zaten sağ bek ve 10 no için az değil ama mümkün olduğu kadar minimum bütçe olamlıki Okan hocanın tercih havuzunu - ikna edebilidğin oyuncu sayısını arttırabilelim.

Şunda hemfikir olalım, büyük takımın yükselen oyuncusunu alamayız. Şunda da hemfikir olalım bir alt seviye takımın yükselen oyuncusunu da alamayız.

Nelsson bile bir fırsattı, pandemi dönemiydi kopenhag ŞL yapamamıştı vs.

Bizim alabileceğimiz ya sözleşmesi bitenler ya da nispeten düşüşe geçen oyuncular ya da Mctominay gibi yüzü eskiyen büyük takım olsa da son dönemi başarısız takımlardan oyuncular ki Mctominay bile çok zor iş.

Bir seçenek daha var, 8-10 civarı bonservis 1 m euro maaşlı adamları dolduracaksın, burada da en fazla yarısı tutar, diğer yarısı tutmaz.

kesinlekle aynı fikirdeyim - zaten Top 5 lig prime 8i astronomik adamlar(trasnfer ihtimali için demiyorum) - o profillerin yedek adayı / aday adayına gidiyorsun diyelim , zaten tüm avrupa onların üzerine çöküyordur.

çok zor iş olduğu için nokta atışı ve transfer bütçesinin en üyük kısmını buraya ayırmak lazım ki belki iknada/belki seçeneklerin artmasında elinde güç olabilir.

genç mertens rotasyonu ve az maliyet toplamı olan sağ bek kilit iş olrak görüyorum. Bissaka işine bile temkinli yaklaşmamın nedeni o.

"sadece 2 3 takviyeye ihtiyacımız" var diyoruz ama takımın 2-4 sene arasındaki beyni olacak adam zaten bence global olarak en zor trasnfer.

hali vaktinde yerli olarak Prime Selcuk inan çıktı bu ülkede - ondan sonra orayı net dolduramadık zaten.

Çok para harcamamak için elimizde çok büyük bir koz var. Transfer yapmamak!

Bjkye istediğin 5 oyuncuyu bedelsiz al deseler yine şampiyon olamazlar diye düşünüyorum

kadayıflara saçtı parayı kodum salakları ya hahahsgh

kesinlekle aynı fikirdeyim - zaten Top 5 lig prime 8i astronomik adamlar(trasnfer ihtimali için demiyorum) - o profillerin yedek adayı / aday adayına gidiyorsun diyelim , zaten tüm avrupa onların üzerine çöküyordur.

çok zor iş olduğu için nokta atışı ve transfer bütçesinin en üyük kısmını buraya ayırmak lazım ki belki iknada/belki seçeneklerin artmasında elinde güç olabilir.

genç mertens rotasyonu ve az maliyet toplamı olan sağ bek kilit iş olrak görüyorum. Bissaka işine bile temkinli yaklaşmamın nedeni o.

"sadece 2 3 takviyeye ihtiyacımız" var diyoruz ama takımın 2-4 sene arasındaki beyni olacak adam zaten bence global olarak en zor trasnfer.

hali vaktinde yerli olarak Prime Selcuk inan çıktı bu ülkede - ondan sonra orayı net dolduramadık zaten.
Valla ben geçen sene de söyledim bunları. İstenilen orta sahayı bulamayacağız, şanslı olmamız lazım diye.

Hem ikili oynuyoruz zira böyle oynamaya alışkın pek adam yok hem de piyasada net bir orta saha sirkülasyonu yok.

Garip şekilde Höjberg ile Bentancur bile beğenilmiyor mesela kimin ne istediğini de anlayamıyorum tam olarak.

1719479981911.png

Hem sağ bek hem ortasaha oynayabiliyor, Barcelona henüz sözleşme uzatmamış, yedek için iyi olabilir. 12. yabancı olarak.

Bentancur’un 2 senede tamamladığı 90 dk yok.

Bizim orta sahada 1 sene daha kumar oynama şansımız yok.

Tinerciler-Goretzka diyorlar.
Ciddi bir kaynak yok Bjk için Hummels ve Di Maria diyorlar daha çok. Hasan Arat seçilmek için 34, 35, 36 yaşındaki adamlara 2-3 senelik kallavi sözleşmeler gömecek gibi. Başarısız olurlarsa yerine yeni bir yönetim gelirse i yeni gelecek yönetime büyük sorunlar bırakacak belki de aday çıkmasın diye yapıyor.

Ciddi bir kaynak yok Bjk için Hummels ve Di Maria diyorlar daha çok. Hasan Arat seçilmek için 34, 35, 36 yaşındaki adamlara 2-3 senelik kallavi sözleşmeler gömecek gibi. Başarısız olurlarsa yerine yeni bir yönetim gelirse i yeni gelecek yönetime büyük sorunlar bırakacak belki de aday çıkmasın diye yapıyor.
daha yeni seçilmedi mi bu adam yaw

Valla ben geçen sene de söyledim bunları. İstenilen orta sahayı bulamayacağız, şanslı olmamız lazım diye.

Hem ikili oynuyoruz zira böyle oynamaya alışkın pek adam yok hem de piyasada net bir orta saha sirkülasyonu yok.

Garip şekilde Höjberg ile Bentancur bile beğenilmiyor mesela kimin ne istediğini de anlayamıyorum tam olarak.
Geçen sene Atletico Madrid'ten Saul Niguez adı geçmişti. Acaba liste de var mıdır? Bu sene Madrid gönderecekmiş sanırım kadroda dönüşüm için yıllık maaşı yüksekmiş.

thuram / fofana benim fantazimdi haziran başı - ama tabii ki öyle olarak kalacak fantazi iş. Ztaen o adamlar realitede 35-40 M luk adamlar trasnfer yarışı dahilinde...biz daha etimiz budumuz ne oralara çıkacağız . Florya işi 4/4lük olacakta ...ordan altaypı vs işleri gelişecekte.. bizim takım profilimiz üreten/parlatan olacakta edecekte biz sezonda 1 adam için böyle bütçelere girebileceğiz...10 yıllık süreç bana göre bu. daha o yolun başında bile değiliz.(bulunduğumuz ekonomi zaten borç ödemek için iyide başarı geldiği sürece ama gelişmek için felaket ortamdayız)

Hojbjergin ihtimali bile "acaba" dedirttriyor zaten ama belli ki dortmund söylentisi ne kötü italya falan çökecek adama - bize sekme ihtimali %10 falan bence maximum.(konu para değil orda - adamın ikna/fit olması). orda ciddi şansa ihtiyacımız var.

ya da iş scout profiline dönecek ordan extrem şanslı olup oyuncu parlatacağız (ki buna inanılmaz ok olurum - ama bizim türkiye ortamında o kadar sabırlı değiliz malesef) . mesela bu mantıkta cicaldau zaten karavanaydı ama morutanda şahen çok inat ettim. zira tete olmasaydı (denemek için yanlış demiyorum - denenirdi o profil) morutan yedekten çok katkı alabilrdik bu sezon dahilinde- sakatlanmasa Romanya millide de olurdu muhtemelen...ya da beklentim öyleydi. anormal üzüldüm aşil tendonu işine adamın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt