Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
€11m + €4m kolay bonuslar + €4m zor bonuslar + kardan 15% pay

Manu-KOne-1024x683.jpg

Muslera
Bissaka Sanchez Nelsson Köhn
Torreira McTominay
Barış Mertens Kerem
İcardi

Ben buna fitim.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zaha bu sezon hayvan gibi iyi oynayacak. Buraya yazıyorum haksız çıkarsam bulup rezil ederseniz beni. Geçtiğimiz sezon da da formsuz haliyle istatistik olarak gayet iyi bir yerdeydi.
Herşeye okey de ; oyuna girdiğinde kendi kendisiyle kavgasını, sürekli top kaybını,arkadaşlarıyla olan iletişimsizliğini ne yapacağız. Hepsi düzelecek mi ? ben asla sanmıyorum .Umarım sen haklı çıkarsın ama kalmayabilir de.

Ne güzel amrabat'ı alacaktık manu birden bonservisini almaya karar verdi
Biz almış olsak mutlu olacak çok az kişi vardı. Zaniolo takasıyla transfer ihtimali artınca adamı çöp ilan ettiler neredeyse. İlgili ankette Amrabat diyen üç kişiden biriydim. Fofana-Bentancur filan daha tercih edilir adamlar da alabiliyor musun?

Biz almış olsak mutlu olacak çok az kişi vardı. Zaniolo takasıyla transfer ihtimali artınca adamı çöp ilan ettiler neredeyse. İlgili ankette Amrabat diyen üç kişiden biriydim. Fofana-Bentancur filan daha tercih edilir adamlar da alabiliyor musun?
Yav dün İlkay haberi çıktı. Napacaz İlkay'ı yazanlar vardı. Hojberg bile milli maçlarda iyi oynayınca sesler kesildi, yoksa ona bile karşı çıkanlar olacaktı. Eleştiri iyi güzel de 50-60 milyonluk oyuncu istiyor bazıları. Fofana, Thuram gibi isimlere imkansız değil gözüyle bakanlar var misal. İmkansızın ötesi. Dünyada gelmezler.

Şimdi Bentacur'u alabildik de sakatlık analizi yapıyoruz.

Amrabat Manu ile kötü bir sezon geçirmesine rağmen 4-5 yıllık kontrat konuşuluyor biz burda muhabirlerin de gazıyla -listede son sıradaydı güya- burun kıvırıyoruz.

Ya işte bu yüzden aylar önce Dinkçi için yanıp tutuşuyorduk

Bir kanatta Barış bir kanatta Dinkçi delik deşik edecektik rakipleri

Şimdi Oğuz Aydın'a aynı parayı istiyolar. Öyle ki elimizde para mı yoktu? Boey Bakambu satılmış yerlerli cüzi kiralıklarla doldurulmuştu

Zaha bu sezon hayvan gibi iyi oynayacak. Buraya yazıyorum haksız çıkarsam bulup rezil ederseniz beni. Geçtiğimiz sezon da da formsuz haliyle istatistik olarak gayet iyi bir yerdeydi.
2 yıl önce BAY hakkında saçma sapan konuşanlar Zaha hakkında kötü konuşanlarla aynı kişiler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt