Ali Bektaş
Büyük Kaptan
- 22 Kasım 2021
- 29.891
- 22.642
- 1.388
€11m + €4m kolay bonuslar + €4m zor bonuslar + kardan 15% pay
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaha kalmalıdır, bu yönetim yerine ancak Oğuzu alır, bizim taraftar sert yorum seviyorZaha’nın taraftara cevabı müko.
2 senedir yatıp kiralama ihtiyacı bile hissetmeyen topçuya gerek yok.Smith rowe 2 senedir düzgün forma şansı bulamıyor zorlasa bizimkiler keşke şu an alabileceğimiz en iyi 10 o bence en kötü kiralık
Yusuf Sarıdır o yaw
Herşeye okey de ; oyuna girdiğinde kendi kendisiyle kavgasını, sürekli top kaybını,arkadaşlarıyla olan iletişimsizliğini ne yapacağız. Hepsi düzelecek mi ? ben asla sanmıyorum .Umarım sen haklı çıkarsın ama kalmayabilir de.Zaha bu sezon hayvan gibi iyi oynayacak. Buraya yazıyorum haksız çıkarsam bulup rezil ederseniz beni. Geçtiğimiz sezon da da formsuz haliyle istatistik olarak gayet iyi bir yerdeydi.
Bikd haberini buldum ama Galatasaray yazmıyor ki. Yine bizim sosyal medya hesapları kendileri haber uydurmuş
Yok tabiki deEkli dosyayı görüntüle 249894
Youssouf Moukoko diyorlar. BILD'de boyle bir haber var mi?
@Kolpa Kemal G. Veren
Biz almış olsak mutlu olacak çok az kişi vardı. Zaniolo takasıyla transfer ihtimali artınca adamı çöp ilan ettiler neredeyse. İlgili ankette Amrabat diyen üç kişiden biriydim. Fofana-Bentancur filan daha tercih edilir adamlar da alabiliyor musun?Ne güzel amrabat'ı alacaktık manu birden bonservisini almaya karar verdi
Yav dün İlkay haberi çıktı. Napacaz İlkay'ı yazanlar vardı. Hojberg bile milli maçlarda iyi oynayınca sesler kesildi, yoksa ona bile karşı çıkanlar olacaktı. Eleştiri iyi güzel de 50-60 milyonluk oyuncu istiyor bazıları. Fofana, Thuram gibi isimlere imkansız değil gözüyle bakanlar var misal. İmkansızın ötesi. Dünyada gelmezler.Biz almış olsak mutlu olacak çok az kişi vardı. Zaniolo takasıyla transfer ihtimali artınca adamı çöp ilan ettiler neredeyse. İlgili ankette Amrabat diyen üç kişiden biriydim. Fofana-Bentancur filan daha tercih edilir adamlar da alabiliyor musun?
Çok geçmeden koçla da açılacak arası zatenFred ile Morinyo'nun arası açıkmış taa Manu döneminden beri.
2 yıl önce BAY hakkında saçma sapan konuşanlar Zaha hakkında kötü konuşanlarla aynı kişiler...Zaha bu sezon hayvan gibi iyi oynayacak. Buraya yazıyorum haksız çıkarsam bulup rezil ederseniz beni. Geçtiğimiz sezon da da formsuz haliyle istatistik olarak gayet iyi bir yerdeydi.