Aziz Kaan
10 Numara!
- 10 Aralık 2008
- 16.637
- 9.935
- 2.068
Fofana gelecek hissediyorum
Barışım hissine kaç tier verirsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fofana gelecek hissediyorum
Raporladimdursun 6 temmuz oncesi tum transfer calismalarini durdurmus. transfer komitesi de tatile cikmis.
takima agustosta bir iki takviye yapsak yeter anlayisi hakim.
%100 kabulOğuz Aydın için
Max
4 m euro
Yusuf Demir kiralık
Eren Aydın bonservis
Ne dersiniz?
lemina için çok iyi konuşamayacağım ama format olarak iyidi. Ama sakatlıktan ötürü çok fazla verim alamadık ki. Bu çocukta iadiyet çok iyi gözüküyor .Bize gereken bu. Fragmandan çok iyi anlıyamıyoruz ama atlaması zıplaması ve direkt pasları çok iyi gözüküyor.maliyeti uygun ise icardi alsın gelsin sana birşey diyim mi Torreira karakterinde olsun yeter.Bana da manejer @Gökhan Aytepe önerdi, boca dan al faka basma dedi
Şaka bir yana izledim ve aklıma direkt Melo geldi. Bu yüzden kimi alırız bilemem fakat Lemina, Melo, Appiah gibi bir adam lazım bize.
Yusuf'a 6 bayıldık üzerine 4 Alanya verirse okOğuz Aydın için
Max
4 m euro
Yusuf Demir kiralık
Eren Aydın bonservis
Ne dersiniz?
10 uzerinde 9.5. yarım puan yanılma payı biraktimBarışım hissine kaç tier verirsin![]()
Yusuf'u kiralık veriyorsun ama.Yusuf'a 6 bayıldık üzerine 4 Alanya verirse ok
kafa kafaya cicaldauyla da takas etmezsin bu mantıklaYusuf'a 6 bayıldık üzerine 4 Alanya verirse ok
Hee öyle olurYusuf'u kiralık veriyorsun ama.
8 numara demek istedin değil mi.Bence ilk almamız gereken oyuncu 8 numara. hemde acil tarafından.Tabii ki 2 de elzem ama lütfen 8 i numero 1 a oturtalım,yönetime zikredelim.yıllardır 8 numara muadillerinden yorulduk.Safkan 8 numara şart.İyi bir sağbek alınsa, diğer transferler için Eylül ayı beklense bile sorun yok aslında. Yeter ki doğru fiyata doğru adamlar gelsin.
Keşke ara transferde işe yarar biri bulunup getirilseydi de tek 1-2 milyon fazla ödenseydi; şu an acil derdimiz olmayacaktı. Aurier için 1.2 çöpe atıldı zaten. Garantiye gidilmek isteniyor diye acayip rakamlar konuşulmaya başlandı. Sağbek için 15 bonservis, 3+ maaş filan bizi aşar, o kadar da değil...
Cicaldau 30 yaşında , Yusuf 21kafa kafaya cicaldauyla da takas etmezsin bu mantıkla
Fofana gelirse çok şanslı Gsc üyesine @Onur Bakır nude atacak sözü var Barışım10 uzerinde 9.5. yarım puan yanılma payı biraktim
sen de 40mışınCicaldau 30 yaşında , Yusuf 21
Torreira nın yanına hah işte şimdi bulduk diyeceğimiz biri olsa Şampiyonlar Ligi çeyrek final e kadar gider bu takım.lemina için çok iyi konuşamayacağım ama format olarak iyidi. Ama sakatlıktan ötürü çok fazla verim alamadık ki. Bu çocukta iadiyet çok iyi gözüküyor .Bize gereken bu. Fragmandan çok iyi anlıyamıyoruz ama atlaması zıplaması ve direkt pasları çok iyi gözüküyor.maliyeti uygun ise icardi alsın gelsin sana birşey diyim mi Torreira karakterinde olsun yeter.
Aslansın.Ağzına sağlık.Sonuna kadar hem fikiriz biliyorsun.Torreira nın yanına hah işte şimdi bulduk diyeceğimiz biri olsa Şampiyonlar Ligi çeyrek final e kadar gider bu takım.