Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şikecilerin net olarak sağlam bir 6 numaraya ihtiyacı var ama gidip 8.5 numara peşinde falan koşuyolar baya ilginç bir planlama

2 senedir tek genç çıkarmamış,tek genç oynatmamış adamın verdiği röp e bak

Nasıl olsa kimse söylediğinle yaptığını karşılaştırmıyo dimi konuş tabi işkembeden

Bu kim ancelottinin yardımcısı mı?
Milli takım oyuncu kazanma yeri mi yav.
Şöyle bir bakalım
Sevilla, valencia, Bilbao, Ath Madrid, Barcelona.
Herife şu zor geçecek hiç bir maçta forma vermemişler. Ligden düşmüş Cadiz Granada gibi kimsenin dermanı kalmamış zayıf takımlara karşı oynatıp skor yaptırdırlar diye oynamalı.

Ulan bu adam o maçlarda bile ceza sahası içinde gezinip al oğlum at diye çabalandı niye milli takıma girmeliydi çünkü.
Madrid öpemeyeceği eşeğin önüne ot koyar mı ya.

Uclu orta saha oynatir genelde Mourinho o da olabilir dedigin. Gerci Szymanksi icin o kadar para verdiler onu kenara atsalar yaptiklari yatirim bosa gitmis olacak. Neyse bakalim ne yapiyorlar transferlerde.
Haber ve medya sorumlumuz olarak okan buruğu ne zaman foruma getirmeyi düşünüyosun

İrfan da olur okan olmazsa

Adamlar hars tv hariç her yere konuk oldu,trnin en büyük gs forumuna hayli hayli konuk olur

Fener niye İsmail yok gibi davranıyor yav tamam arada trolluyor ama çoğu zaman gayet iyi ondan iyi yabancı alabileceklerini sanmıyorum

Haber ve medya sorumlumuz olarak okan buruğu ne zaman foruma getirmeyi düşünüyosun

İrfan da olur okan olmazsa

Adamlar hars tv hariç her yere konuk oldu,trnin en büyük gs forumuna hayli hayli konuk olur
Hoca ve Irfan bey yeni sezon planlarina odaklansin yeteri kadar konustular zaten.

Bu kim ancelottinin yardımcısı mı?
Milli takım oyuncu kazanma yeri mi yav.
Şöyle bir bakalım
Sevilla, valencia, Bilbao, Ath Madrid, Barcelona.
Herife şu zor geçecek hiç bir maçta forma vermemişler. Ligden düşmüş Cadiz Granada gibi kimsenin dermanı kalmamış zayıf takımlara karşı oynatıp skor yaptırdırlar diye oynamalı.

Ulan bu adam o maçlarda bile ceza sahası içinde gezinip al oğlum at diye çabalandı niye milli takıma girmeliydi çünkü.
Madrid öpemeyeceği eşeğin önüne ot koyar mı ya.

İrfan ve ya okan foruma gelip karşımıza çıkmalılar

Burası er meydanı

Futbolu öğretmenin zamanı geldi yetti artık

6 numarada bizim aslında hem Kaan hem Berkan var oyunun ilerleyen dakikalarında orta saha hamlesi olarak. Bizim direk olarak hücuma yönelik iyi bi 8 almamız lazım

TFF şu yabancı olayını 14 yapması lazım çok elimiz sıkışacak.

Fenerde bizde beşiktaşta sıkıntı yaşayacak muhtemelen 14 genişletirler

Teze icin 15-20 konusuluyor, onu gecelim PSV'den suan kimseyi parayla alamayiz cunku herifler ucmus sampiyonluktan sonra.
Teze’yi şey için örnek verdim Wan-Bissaka için konuşulan bonservis bedelleriyle alınabilir diye

Asıl hedef Y.Sugawara olması lazım bence, hemen hemen Wan-Bissaka için konuşulan bonservis bedelinin yarısıyla transfer edilebilir ki bence şimdiye kadar ismi bizimle anılan bekler arasında en dengeli olan da Sugawara olabilir

Sağ kanatta Barış Alper ve Sugawara ikilisi temposuyla, hücumuyla defansıyla, topla ilişkisiyle çok doğru bir ikili olabilir gibi geliyor bana

6 numarada bizim aslında hem Kaan hem Berkan var oyunun ilerleyen dakikalarında orta saha hamlesi olarak. Bizim direk olarak hücuma yönelik iyi bi 8 almamız lazım
top taşıyan - müdafa/kademesi olan - pas görebilen NET 8 ..

mertens ile dönüşerek oynayacakta potansiyel adam

ortasahaya ihtiyaç bu ikisi - hamle oyuncun var net şekilde zaten

burası hariç sağ bek şart.

------------------------------

bu 3 ü ana ihtiyaçtı

Keremin igidişine göre Oğuz
sol bek yedekleme için işler

gibi gibi işler tamamen giden kalanlara bütçeye göre eylül transfer sonuna kadar "şuna çökelim" kafası yaratabilr.

ama üstteki 3 - şart oğlu şart.

Dursun Özbek: Bankalar Birliği anlaşmasından çıkma arzumuz yeni değil, 5-6 senedir söylüyorum. Çıkmamız gerekiyor, bunun için projeler yaptık. Riva, Florya, Mecidiyeköy ve Kemerburgaz projeleri.

3-4 kere yaptı bunu BB anlaşması 21de falan imzalandı nasıl 5-6 yıldır söylüyorsun biri de uyarmıyor mu yeter yav

Söylediğin 2 yıldır, elli kere de söz verdin, devre arası transfer yaptırmadın şimdi de Florya’yı satıp çıkıcam diyorsun.
Kendi mali degil ya, at yalan..

top taşıyan - müdafa/kademesi olan - pas görebilen NET 8 ..

mertens ile dönüşerek oynayacakta potansiyel adam

ortasahaya ihtiyaç bu ikisi - hamle oyuncun var net şekilde zaten

burası hariç sağ bek şart.

------------------------------

bu 3 ü ana ihtiyaçtı

Keremin igidişine göre Oğuz
sol bek yedekleme için işler

gibi gibi işler tamamen giden kalanlara bütçeye göre eylül transfer sonuna kadar "şuna çökelim" kafası yaratabilr.

ama üstteki 3 - şart oğlu şart.

Defansı güçlü sağ bek dediğin gibi 8 numara ve Mertensi yedekleyip dönüşümlü oynayacak 10 numara.

Bizim Nelssonu satmamız lazım 12 yabancılı sistemde geri hat için 5 yabancı hakkını kullanırsak yandık

14 yabancı olursa

Muslera,Dubois,Davinson,Köhn,Sağ bek,Torreira,Orta saha,Orta saha,10 numara,Mertens,İcardi,Batshuayi,Ziyech,Zaha

Duboisi hem sağ hem sol bek alternatifi kullanırız orta saha ve 10 numaraya hamle şansımız olur. Ama yok 12 yabancıda kalır bide Nelssonu satmazsak 10 numaraya birini alamayız ya orta saha 2 kişi alır kanattan 1 yabancı eksiltiriz yada 2 yabancı kanat 1 orta saha. Ama her türlü 10 numara yabancı işi çöp olur.

O yüzden Nelsson satılmalı

Fener niye İsmail yok gibi davranıyor yav tamam arada trolluyor ama çoğu zaman gayet iyi ondan iyi yabancı alabileceklerini sanmıyorum
İşte bu şikecilere giden yerli futbolcuların hali budur, bizimkiler nerdeyse Berkan var diye adam almayacaklar. Bize gelen yerli futbolcular kariyer yükseltir. Vizyonlu kafası azıcık çalışan herhangi bir yerli oyuncunun şikecilerde ne işi olur

Teze’yi şey için örnek verdim Wan-Bissaka için konuşulan bonservis bedelleriyle alınabilir diye

Asıl hedef Y.Sugawara olması lazım bence, hemen hemen Wan-Bissaka için konuşulan bonservis bedelinin yarısıyla transfer edilebilir ki bence şimdiye kadar ismi bizimle anılan bekler arasında en dengeli olan da Sugawara olabilir

Sağ kanatta Barış Alper ve Sugawara ikilisi temposuyla, hücumuyla defansıyla, topla ilişkisiyle çok doğru bir ikili olabilir gibi geliyor bana
AZ Alkmaar'in maclarini takip etmedim o yuzden birsey diyemiyorum oyuncu hakkinda. Istatistikleri iyi ama ne kadar iyi oyuncu soru isareti iste.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt