Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mesela sağ bekte hala Assignon isimi geçmesi beni rahatsız ediyor. Ya abi devre arası ilgilendik bi bu adamla son günlerdi pazar dardı mantıklıydı o dönem. Artık yaz transfer dönemindesin şampiyon oldun gelirlerin arttı süren daha fazla hala Assignon isimi geçmesi söver gibi geliyor. Kardeşim 4 ayda hiç mi piyasa araştırmadınız sağ bek bakmadınız

Bisakka için yarını ve 6 temmuza kadar olan süreci bi bekleyelim😇 şu an ugrasilyosa biteceğini düşünüyorum 1 haftaya
Tahminim sağ beke çok para harcamak istemiyorlar, Dubua da var orda, tüm gücümüzü orta sahaya gömcez gibi.bence de doğru ama günümüz futbolunda kanatlar da çok önemli. Bide şöyle bir gerçek var orta sahan kadar güçlüsün.

Defansı güçlü sağ bek dediğin gibi 8 numara ve Mertensi yedekleyip dönüşümlü oynayacak 10 numara.

Bizim Nelssonu satmamız lazım 12 yabancılı sistemde geri hat için 5 yabancı hakkını kullanırsak yandık
yani orası Okan hocanın denklemi

Nelsson-davinson ve apo ile 4 lü defansta 1i yedek kalır ... Nelssona o iş sıkıntı oluyor.

Sözleşme yenilemeye gidilecek dendi onun için - o zaman Davinson mu satış düşünülen stoper olur yoksa apokerim mi diye soruyor insan işte.

yabancı hakkı bana göre ilk 11 bazında sorun değil.

kiradan dönen eden vs onları nasıl sallayacağız o sıkıntı.

he şunuda söyliyeyim trasnfer başlamış - 1/1.5 ay geçince TFF seçimi olayından sonra 14 e çıkmamalı...bu sezon kural neyse 12 kalmalı. ya hep 12 de tut ..ya da serbest bırak. ekonomisini döndüren alsın istediği kadar...batanda batsın.

Ortasahada 1 numarali aday kim bilseydik keske
hojbjerg idi- adamın cevabı "ikincil tercih" olursunuz , italya fln önceliğim dedi.

o profili baz alabilirsin işte. okan hoca'nın istediği tip o yani - amrabay mesela çok defansif - hatta 8 değil 6 o adam...

Bu yönetim devre arası takımın en değerli adamını avrupada kupa, ligde sampiyonluk hedeflerken çok iyi paraya satıp, göz göre göre asla faydası olmayacagı belli bir sağ bek aldı, sol bek takımda bir tane bile yokken almadı daha da saçması avrupa listesi verdikten sonra aldı.
Kampa transfer yetişmesini beklemek saflıktan ötedir. Onu geçtim bu ekipten iyi bir transfer beklemek bile hayaldir.
Transfer sadece parayla yapılmıyor. Oguz transferinde ilk becerisizliklerini net gördük umarım kısa vadede çeker giderler.

yani orası Okan hocanın denklemi

Nelsson-davinson ve apo ile 4 lü defansta 1i yedek kalır ... Nelssona o iş sıkıntı oluyor.

Sözleşme yenilemeye gidilecek dendi onun için - o zaman Davinson mu satış düşünülen stoper olur yoksa apokerim mi diye soruyor insan işte.

yabancı hakkı bana göre ilk 11 bazında sorun değil.

kiradan dönen eden vs onları nasıl sallayacağız o sıkıntı.

he şunuda söyliyeyim trasnfer başlamış - 1/1.5 ay geçince TFF seçimi olayından sonra 14 e çıkmamalı...bu sezon kural neyse 12 kalmalı. ya hep 12 de tut ..ya da serbest bırak. ekonomisini döndüren alsın istediği kadar...batanda batsın.

Eğer elde birini tutacaksak tercihim Davinson olur. Bizim oyun yapısı içinde daha uygun hele ki tutup Assignon gibi bek alırlarsa Köhn ve Assignon arkasında Nelsson ve Apo birlikte folloş olur

Bu Samardzic bu kadar iyiyse biz niye almıyoz? Geçen sene Fred’i aynen böyle aldılar.

Samardžić transferi tutar mı tutmaz mı bilemem ama kağıt üzerinde net iyi transfer. Artık +30 yaş eski Dünya yıldızı orta sahaların devri kapanıyor gibi

Real Madrid’e bakıyorum orta sahada Camavinga, Bellingham, Valverde ve Tchouaméni ile oynuyorlar orta sahadalarındaki 4 oyuncunun yaş ortalaması 21

Barcelona orta sahasında Pedri Gavi’yi filan kullanıyor. Arsenal orta sahasında Declan Rice, Ødegaard kullanıyor. Liverpool orta sahasında Szoboszlai, Gravenberch, Mac Allister filan kullanıyor. Psg orta sahasında Zaire-Emery, Vitinha ve Ugarte kullanıyor. Aston Villa mesela D.Luiz, Tielemans, B.Kamara gibi oyuncuları kullanıyor. Mesela ManU Mainoo diye 18 yaşındaki bir çocuğa teslim ettiler orta sahayı mesela Totthenham orta sahasına P.Sarr, Bissouma filan kullanıyor veya Milan orta sahada Bennacer ve Reijnders ikilisini kullanıyor veya Chelsea M.Caisedo, R.Lavia, E.Fernandes, C.Gallegher ve C.Palmer ile tüm orta saha rotasyonunun yaş ortalaması 22 filan

Yani artık bizim de orta sahada +30 yaş eski yıldız oyuncuları kovalamak yerine gerçekten genç dinamik oyunculara gitmemiz gerekiyor, hatta sadece orta sahada değil hemen tüm mevkiler için futbol artık buna döndü bunun en güzel örneği de Boey ve Barış Alper olabilir her ikisi de çok çalışkan, fizik kaliteleriyle öne çıkan atletizm özellikleri gelişmiş oyuncular biri Türkiye’nin bonservis rekorunu kırarak gitti diğeri de o rekoru bile kırmaya aday

Haberleri süzerek söylüyorum. Beklentim:

Kampa Yetişecekler: Batshuayi, Sağ bek, Oğuz Aydın.
Temmuz Sonu: 8 numara
Eylül başı: 10 numara.

Gidecek oyunculara bağlı olarak bir de yabancı kanat alacağımızı hissediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt