- 5 Eylül 2014
- 84.569
- 70.362
- 4.513
Forum bitti diyenleregeçen sezon tüm zamanların maç merkezi post rekoru kırılmış (182.7K), daha önce 2011-12 sezonuna aitmiş. (171.9K)
Boydan giren bir istatistik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Forum bitti diyenleregeçen sezon tüm zamanların maç merkezi post rekoru kırılmış (182.7K), daha önce 2011-12 sezonuna aitmiş. (171.9K)
Tahminim sağ beke çok para harcamak istemiyorlar, Dubua da var orda, tüm gücümüzü orta sahaya gömcez gibi.bence de doğru ama günümüz futbolunda kanatlar da çok önemli. Bide şöyle bir gerçek var orta sahan kadar güçlüsün.Bisakka için yarını ve 6 temmuza kadar olan süreci bi bekleyelimşu an ugrasilyosa biteceğini düşünüyorum 1 haftaya
yani orası Okan hocanın denklemiDefansı güçlü sağ bek dediğin gibi 8 numara ve Mertensi yedekleyip dönüşümlü oynayacak 10 numara.
Bizim Nelssonu satmamız lazım 12 yabancılı sistemde geri hat için 5 yabancı hakkını kullanırsak yandık
hojbjerg idi- adamın cevabı "ikincil tercih" olursunuz , italya fln önceliğim dedi.Ortasahada 1 numarali aday kim bilseydik keske
Hiç öyle değil benceTahminim sağ beke çok para harcamak istemiyorlar, Dubua da var orda, tüm gücümüzü orta sahaya gömcez gibi.bence de doğru ama günümüz futbolunda kanatlar da çok önemli. Bide şöyle bir gerçek var orta sahan kadar güçlüsün.
yani orası Okan hocanın denklemi
Nelsson-davinson ve apo ile 4 lü defansta 1i yedek kalır ... Nelssona o iş sıkıntı oluyor.
Sözleşme yenilemeye gidilecek dendi onun için - o zaman Davinson mu satış düşünülen stoper olur yoksa apokerim mi diye soruyor insan işte.
yabancı hakkı bana göre ilk 11 bazında sorun değil.
kiradan dönen eden vs onları nasıl sallayacağız o sıkıntı.
he şunuda söyliyeyim trasnfer başlamış - 1/1.5 ay geçince TFF seçimi olayından sonra 14 e çıkmamalı...bu sezon kural neyse 12 kalmalı. ya hep 12 de tut ..ya da serbest bırak. ekonomisini döndüren alsın istediği kadar...batanda batsın.
Dursun Özbek'in 20 m euro civarında bonservis ödeyebileceğini hayal edebiliyorsan alırız.Bu Samardzic bu kadar iyiyse biz niye almıyoz?
murhansfigeçen sezon tüm zamanların maç merkezi post rekoru kırılmış (182.7K), daha önce 2011-12 sezonuna aitmiş. (171.9K)
Ikili orta saha icin uygun degil.Bu Samardzic bu kadar iyiyse biz niye almıyoz? Geçen sene Fred’i aynen böyle aldılar.
Polyanna kalk büyüğün geldi..Haberleri süzerek söylüyorum. Beklentim:
Kampa Yetişecekler: Batshuayi, Sağ bek, Oğuz Aydın.
Temmuz Sonu: 8 numara
Eylül başı: 10 numara.
Gidecek oyunculara bağlı olarak bir de yabancı kanat alacağımızı hissediyorum.
Zani’ye çok ihtiyaç yokken 15 çakıyo gaza gelinceDursun Özbek'in 20 m euro civarında bonservis ödeyebileceğini hayal edebiliyorsan alırız.
Zaten bonservis olarak bu seviyelere çıkabilsek biraz daha zorlayıp Fofana bile olurdu.