Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben fofana mofana çok uçmadan Eriksen-Höjbjerg-Wan Bissaka'yı takıma yerleştirip önümüze bakmamızı çok isterdim. Höjbjerg de gerçi gelmek istemiyormuş belli ki ama Eriksen gelirse belki fikri biraz değişebilir.

Eriksen gibi Mertens gibi adamlar karakterli adamlar. Bilirsin her şeylerini vereceklerini. Euro'da da görüyoruz zaten, herkes futbol hayatı bitti mi acaba derken deli gibi mücadele ediyor adam, koşuyor, basıyor Modric gibi zorluyor kendini. Bu adamlar seni şampiyon yapar. Ondan sonra Fener kimi alırsa alsın birkaç istisna hariç çok da ilgilenmem açıkçası.

Tabii bir de Barış Alper'le Kerem en az 1 sezon daha kalmalı. İkisinin de yerini dolduramazsın ama Barış'ınkini hiç dolduramazsın.

Bizim 8i 10noya göre ya da 10u 8e göre seçmemiz gerekirken 8i sağbeke göre ya da sağbeki 8e göre seçmeye çalışıyoruz

Geçen sene de ikardiye orta açar diye solbeki fwye göre seçip komple takımı patlatmıştık

Temel hatalar yapıyoruz yine

Gereksiz oyuncular dışında kadroyu koruyup 2, 8, 10 aldık mı yeter... Gerisi sonra düşünülecek şeyler...

Tahminim o ki bisakka ile bonservis konusunda pazarlık yapılıyor. menejerlik şirketi zaha ile aynı imiş... Orta saha için Avrupa şampiyonası sonunda højberg için gelecek tekliflerin ne olacağına bakılacak sanırım. Keza epl veya seria A dan istediği tekliflerin gelip gelmeyeceği kaderini belirleyecek bu transferin. Tominay ile ilgili bence İskoç çocuk epl den çıkmak istemiyor. Transfer yapılacak dahi olsa büyük ihtimal adada kalır. 10 numara için bir tahminim yok. Belki batsı 9.5 olarak icardi ile oynatabilir duruma göre Okan hoca. Pres yapabilitesi de var diye düşünülebilir. Kerem gitmesi durumunda Oğuz aydın a istenilen bonservise çıkılabilir.

Bugünden yarına olabilecek tek transfer sağ bek diye düşünüyorum. Diğerleri için zaman var bence daha...

Coufal bizim şuanki takıma uygun bir isim değil. Ziyech oynayacak belli ki Kağnısaray oluruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt