- 18 Temmuz 2009
- 81.749
- 238.717
- 5.093
Mecbur değiliz açıklamaya.Tapusunu alınca mecbur açıklayacaksin herseyin arkasında birsey aranmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mecbur değiliz açıklamaya.Tapusunu alınca mecbur açıklayacaksin herseyin arkasında birsey aranmaz
Boey tuttu diye her genç oyuncunun tutma garantisi yok, ben oyuncunun 10€ bonservisle geldiği takdirde beklentinin altında kalacağını düşünüyorum, Boey gibi ücretlere gelecekse eyvallah, Bisakka farklı seviye kıyaslamak bile hata, Tete'de genç yetenek tutmadı, Ross aynı şekilde yada Yusuf Demir bardağın hep dolu tarafına bakarak istisnalarla bir yere varamayız, kaldı ki ben oyuncuya karşı değilim bahsedilen bonservise karşıyım.2sinin bonservisi 10 olsa bile doue tercih ederim
bu kulübü batıran her zaman maaşlar oldu bonservisler değil
![]()
![]()
![]()
YENI SARKIM „TRANSFER YANGINI“ şimdi ONLINE ARKADAŞLAR LAYKINIZI ALIRIM İYİ DİNLEMELER
Ama yapıyoruz?Mecbur değiliz açıklamaya.
bu adam zaten tutmus vaziyetteBoey tuttu diye her genç oyuncunun tutma garantisi yok, ben oyuncunun 10€ bonservisle geldiği takdirde beklentinin altında kalacağını düşünüyorum, Boey gibi ücretlere gelecekse eyvallah, Bisakka farklı seviye kıyaslamak bile hata, Tete'de genç yetenek tutmadı, Ross aynı şekilde yada Yusuf Demir bardağın hep dolu tarafına bakarak istisnalarla bir yere varamayız, kaldı ki ben oyuncuya karşı değilim bahsedilen bonservise karşıyım.
Yarin ruzgarli olacak. Şuan sarimsaklidayimAyvalık
sağ beke 3.5 4 maaş veremeyizBoey tuttu diye her genç oyuncunun tutma garantisi yok, ben oyuncunun 10€ bonservisle geldiği takdirde beklentinin altında kalacağını düşünüyorum, Boey gibi ücretlere gelecekse eyvallah, Bisakka farklı seviye kıyaslamak bile hata, Tete'de genç yetenek tutmadı, Ross aynı şekilde yada Yusuf Demir bardağın hep dolu tarafına bakarak istisnalarla bir yere varamayız, kaldı ki ben oyuncuya karşı değilim bahsedilen bonservise karşıyım.
Bonservisleri bi aciklar misin? 60 milyona yakin bir rakam olur gibi geldi bana.
Bizimkilerin tercihi. Ziyech’in opsiyonu kullanıldı diye kısa bir açıklama yapsak da kafiydi zaten sözlü olarak söylenmişti.Ama yapıyoruz?
He o farklı ben seni yanlış anladım. Rakamlardan ziyade transferin kendisini demek istedim yoksa bencede fazla detaya lüzum yok aslında.Bizimkilerin tercihi. Ziyech’in opsiyonu kullanıldı diye kısa bir açıklama yapsak da kafiydi zaten sözlü olarak söylenmişti.
Rakamlar vs zorunda değiliz keşke açıklamasak da.
Bu teteyi Brezilya falan piyasası varken çift hanelere uğurlamak lazım.sağ beke 3.5 4 maaş veremeyiz
aynı bonservise gelseler bile maliyetleri arasında 2 kat fark olacak
scout ekibine de güveniyorum boey, barış, kerem, nelsson, hatta mohammed. hepsi tutacak diye bir şey yok.
oyuncu da boş oyuncu değil belli ki ilgilenen takımlar ortada
Dostum arrascaeta ister misinteteye 100 mılyonluk tazminat girerse deli numarası yapar gibi
Uefa kupasi?Bissaka ile Doue arasında 2.5 kat falan maliyet farkı olur.
AWB’yi en çok isteyen benim ama yılda 7 m euro maliyeti olan sağ bek bize ne kazandıracak yani.
istemem o kimDostum arrascaeta ister misin
Bu yüzden doue ve geri kalan para orta sahaya daha mantikli.Bissaka ile Doue arasında 2.5 kat falan maliyet farkı olur.
AWB’yi en çok isteyen benim ama yılda 7 m euro maliyeti olan sağ bek bize ne kazandıracak yani.