Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2sinin bonservisi 10 olsa bile doue tercih ederim

bu kulübü batıran her zaman maaşlar oldu bonservisler değil
Boey tuttu diye her genç oyuncunun tutma garantisi yok, ben oyuncunun 10€ bonservisle geldiği takdirde beklentinin altında kalacağını düşünüyorum, Boey gibi ücretlere gelecekse eyvallah, Bisakka farklı seviye kıyaslamak bile hata, Tete'de genç yetenek tutmadı, Ross aynı şekilde yada Yusuf Demir bardağın hep dolu tarafına bakarak istisnalarla bir yere varamayız, kaldı ki ben oyuncuya karşı değilim bahsedilen bonservise karşıyım.

Boey tuttu diye her genç oyuncunun tutma garantisi yok, ben oyuncunun 10€ bonservisle geldiği takdirde beklentinin altında kalacağını düşünüyorum, Boey gibi ücretlere gelecekse eyvallah, Bisakka farklı seviye kıyaslamak bile hata, Tete'de genç yetenek tutmadı, Ross aynı şekilde yada Yusuf Demir bardağın hep dolu tarafına bakarak istisnalarla bir yere varamayız, kaldı ki ben oyuncuya karşı değilim bahsedilen bonservise karşıyım.
bu adam zaten tutmus vaziyette

sağ beke 3.5 4 maaş veremeyiz

aynı bonservise gelseler bile maliyetleri arasında 2 kat fark olacak

scout ekibine de güveniyorum boey, barış, kerem, nelsson, hatta mohammed. hepsi tutacak diye bir şey yok.

oyuncu da boş oyuncu değil belli ki ilgilenen takımlar ortada

Bizimkilerin tercihi. Ziyech’in opsiyonu kullanıldı diye kısa bir açıklama yapsak da kafiydi zaten sözlü olarak söylenmişti.

Rakamlar vs zorunda değiliz keşke açıklamasak da.
He o farklı ben seni yanlış anladım. Rakamlardan ziyade transferin kendisini demek istedim yoksa bencede fazla detaya lüzum yok aslında.

Ziyech ille de ayrılmak istiyorum demiyosa kadroda tutmak lazım. 2.8m euroya böyle bir kalitenin yarısında adam bulamazsın. Geçen sene olduğu gibi 6-7 maç çözse bile yeterli ki sağlam bir kamptan sonra verebileceği katkının sınırı yok.

sağ beke 3.5 4 maaş veremeyiz

aynı bonservise gelseler bile maliyetleri arasında 2 kat fark olacak

scout ekibine de güveniyorum boey, barış, kerem, nelsson, hatta mohammed. hepsi tutacak diye bir şey yok.

oyuncu da boş oyuncu değil belli ki ilgilenen takımlar ortada
Bu teteyi Brezilya falan piyasası varken çift hanelere uğurlamak lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt