- 2 Temmuz 2011
- 137.518
- 58.562
- 5.488
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dursun başkanın yüzü kösele gibidir bir şeye utanacağını, küseceğini sanmamNet 2
Yetki verilmezse küsüp gider belki de kurtuluruz.

Kendisine Galatasaraylıyım diyen insan dursuna bakkaldan ekmek almak için dahi yetki vermez.6 temmuzda yetki verilip 400m doların çöpe atılıp 2 yıldız transferle göz boyanması ve geleceğin karartılması mı
6 temmuzda yetki verilmeyip transfer yapılmayıp devre arası ikardiyle vedalaşılıp rezil sezon geçirip sene sonu olağanüstü kongreye gidip dursundan temelli kurtulmak mı
2.seçeneği seçmeyen benle ahbaplığı kessin
Yetki verilmedi def oldu gitti ama bb den çıkmayı nasıl yapıcaz o durumda beni asıl düşündüren oNet 2
Yetki verilmezse küsüp gider belki de kurtuluruz.
Yetki verilmeme gibi bi iht olmaz bence yaw.Dursun başkanın yüzü kösele gibidir bir şeye utanacağını, küseceğini sanmam![]()
Tabiki 26 temmuzda yetki verilip 400m doların çöpe atılıp 2 yıldız transferle göz boyanması ve geleceğin karartılması mı
6 temmuzda yetki verilmeyip transfer yapılmayıp devre arası ikardiyle vedalaşılıp rezil sezon geçirip sene sonu olağanüstü kongreye gidip dursundan temelli kurtulmak mı
Mümkün, her gün point oteli arıyordu benim arkadaş istifa etsin diye, ileticez deyip teşekkür edip kapatıyorlardı.Dursun başkanın yüzü kösele gibidir bir şeye utanacağını, küseceğini sanmam![]()
icardiyle niye vedalaşıyoz direkt dursunla vedalaşalım6 temmuzda yetki verilip 400m doların çöpe atılıp 2 yıldız transferle göz boyanması ve geleceğin karartılması mı
Kulüp karışıp kötü sezon geçirirsek ikardi falan kalmaz kırılmalar oluricardiyle niye vedalaşıyoz direkt dursunla vedalaşalım
Güzel konuya temas etmişsin.batshuayimiz olmasa ilkin mostafa mohammedi isterdim,ikinci isim de ihenacho olurdu.bi de moffi var iste.baska da aklımda isim yok zaten,yabanci ligleri takip etmekte değil mesele,forvet yokdünyada muazzam derecede santrafor eksiği var dikkatinizi çekiyor mu?
her takım santraforsuzluktan saçma sapan sistemler deniyor, pep bunu 2 sene önce gördü haalandı çekti aldı.
çocuklarınızı santrafor olarak yetiştirmeye çalışın aç kalmazlar
Kulüp karışıp kötü sezon geçirirsek ikardi falan kalmaz kırılmalar olur
Ha bunu soracaktım kimdir necidir diye,bi de kolombiyali forveti istiyolarBeşiktaş, Yverdon Sport forması giyen 23 yaşındaki santrfor Kevin Carlos'u kadrosuna katmak için resmi temaslara başladı.
(kartal record)
Haluk’un yayın var 15 dakikaya üfler birşeylerVasfı gece 12 de gel de bi haberlere bak![]()