Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
6 temmuzda yetki verilip 400m doların çöpe atılıp 2 yıldız transferle göz boyanması ve geleceğin karartılması mı

6 temmuzda yetki verilmeyip transfer yapılmayıp devre arası ikardiyle vedalaşılıp rezil sezon geçirip sene sonu olağanüstü kongreye gidip dursundan temelli kurtulmak mı

2.seçeneği seçmeyen benle ahbaplığı kessin
Kendisine Galatasaraylıyım diyen insan dursuna bakkaldan ekmek almak için dahi yetki vermez.

Gece anca cikar haber,haritana koyayım bisakka.nasil bi herif bu,her yeri oglak

Habersizlikten şöyle bir Samiyen Haberin takip ettiği hesaplara bakınayım dedim de birisi 2 tane 25 yaş altı ortasaha ile ilgileniyoruz Fransa ve İtalyadan demiş.

Fransa’da da bunlar var.

Çok da çökeceğimiz bir isim göremedim açıkçası İliç Cajuste gibi adamlar hariç.

2 şampiyonluk kazanmış gelirleri artırmış bu saatten sonra Dursun Özbek ne yetki isterse verilir.

6 temmuzda yetki verilip 400m doların çöpe atılıp 2 yıldız transferle göz boyanması ve geleceğin karartılması mı

6 temmuzda yetki verilmeyip transfer yapılmayıp devre arası ikardiyle vedalaşılıp rezil sezon geçirip sene sonu olağanüstü kongreye gidip dursundan temelli kurtulmak mı

Tabiki 2

Dursun başkanın yüzü kösele gibidir bir şeye utanacağını, küseceğini sanmam :asd:
Mümkün, her gün point oteli arıyordu benim arkadaş istifa etsin diye, ileticez deyip teşekkür edip kapatıyorlardı.

Kendi olağanüstü seçim kararı aldı kendini imha etti de kurtulduk Allahtan.

icardiyle niye vedalaşıyoz direkt dursunla vedalaşalım

dünyada muazzam derecede santrafor eksiği var dikkatinizi çekiyor mu?

her takım santraforsuzluktan saçma sapan sistemler deniyor, pep bunu 2 sene önce gördü haalandı çekti aldı.

çocuklarınızı santrafor olarak yetiştirmeye çalışın aç kalmazlar

Beşiktaş, Yverdon Sport forması giyen 23 yaşındaki santrfor Kevin Carlos'u kadrosuna katmak için resmi temaslara başladı.

(kartal record)

dünyada muazzam derecede santrafor eksiği var dikkatinizi çekiyor mu?

her takım santraforsuzluktan saçma sapan sistemler deniyor, pep bunu 2 sene önce gördü haalandı çekti aldı.

çocuklarınızı santrafor olarak yetiştirmeye çalışın aç kalmazlar
Güzel konuya temas etmişsin.batshuayimiz olmasa ilkin mostafa mohammedi isterdim,ikinci isim de ihenacho olurdu.bi de moffi var iste.baska da aklımda isim yok zaten,yabanci ligleri takip etmekte değil mesele,forvet yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt