Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen sezon zaniolo giderken ağlama duvarı olmuştu forum...

spor kulübü karşılamıyor üstadım ...

projeyi onaylat - X firma ile anlaşmanı kurul onayı ile yap (sadece inşaat için) - aç fon hesabını - sonra üyelere sat ? direkt sat abi 4 sene sürsün proje isterse - sonuçta mal karşılığı peşin GS ye yatırım yapmış olurlar.

çok basit yav. 15-20 daire satsan kurulu proje başlamadan protkol imzası ile çok çok çok rahat başlatırsın inşaatını... o yapılırken aynısını devamı için yapacaksın. sonuçta insşaattan kat kat fazla gelir ile kar etmiyecekmisin burdan...

%30 max satışına inşaatını karşılarsın zaten - belki daha azına.

zaten kolay değil - kontrol - süreç yönetimi ve denetleme anoooormal önemli.
reis katılıyorum sana fakat burada da pazarlama devreye giriyo kulübün amaçı sportif faaliyetler yürütmek yanlış anlama ama ossuruktan teyyare gsstoredeki ürünler ne kadar pazarlanabiliyo en basiti
bu iş profesyonellerin işi o da babasının hayrına yapmayacak pay isteyecek kurumsal anlamda diğer kulüplere oranla iyiyiz ama o kadar da değil

Haluk Yürekli: "Galatasaray'ın şu an ne Assignon ne Guela Doue için resmi teklifi yok.

Galatasaray bu hafta pazartesi ya da salı Guela Doue ve Assignon için Rennes'e teklif yapacak. Rennes'in istediği rakam 10'ar milyon Euro."

Puahhahaha hiçbir bilgisi yok,sagbek gelecek dedi bi de.simdi de teklif yapıp birini alırlar diyo,sen istedin diye teklif yaparız bekle ahahhah

Haluk Yürekli: "Galatasaray'ın şu an ne Assignon ne Guela Doue için resmi teklifi yok.

Galatasaray bu hafta pazartesi ya da salı Guela Doue ve Assignon için Rennes'e teklif yapacak. Rennes'in istediği rakam 10'ar milyon Euro."
Bu ne yav hangisi olursa diye mi gidiyoruz?

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Assignon ve doue birbirinden farklı bi de. bizi bu muhabir bozuntularına muhtaç edenleri de ayri seveyim

Son zamanlarda bu arkadaş sürekli karşıma çıkıyo gerçekci olmak gerekirse bu inşaatı kulübün yapmasına imkan yok ve anladığım kadarı ile tüm borçlarda kapanmıyor kendi yapsın yapmasın

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

şampiyon olamadığı anda ekonomik olarak patlıcanı avuçlama vaziyetine düşen camiamızın inşaat yapabilme gibi bir imkanı olduğunu sanmıyorum.

görüyorsunuz kemerburgaz tesislerinin halini. daha orayı bile yapamadık. bir ara stadyum çatısı vardı ama yalan oldu. salon yapacağız diye hayal kuruyoruz hala. ki florya bunlardan çok daha fazlasına mal olacak.

dursun'un florya hususunda haklı olduğunu düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt