Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.148
- 101.365
- 5.238
bu geçen sene Thuram ı alacaklar diyen şimşir miKeronun yorumculuk yaptığı yerde herkes her şey yapabilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu geçen sene Thuram ı alacaklar diyen şimşir miKeronun yorumculuk yaptığı yerde herkes her şey yapabilir
yes. ilgileniyorlar demiştibu geçen sene Thuram ı alacaklar diyen şimşir mi
avele benzio allah günah yazmasınyes. ilgileniyorlar demişti
yönetim konusunda sana katılıyorum reis ama şunuda belirtmek isterim 1 kişiyi yani erden timuru yönetime almadığı için değil. erden gider ibrahim gelir ibrahim bir star indirir unutulur gidilirişte tamda saydığın nedenlerden dolayı bu konudaki tavrımı tekrarlyayım:
bu iş bu yönetime verilmemeli - Riva örneğide varken Dursun Özbek'in karnesinde...
hangi yönetmle yaparsan yap 1 - GÜVEN - 2 HUKUKİ SÖZLEŞME - 3- DENETİM ve İŞ TAKİBİ formatından çıkmazsan kimse mutsuz olmaz o akdar.
derdim benim bu yönetime güven olmaması - ki banada vermiyor geçen 2 senelik sürecin son 4 5 ayındaki tavırlar.
şampiyon oluyorsun - ürünler pahalı ama taraftar abanıyor - ama içerde sıkıntı çıkıyor. bu zaten başlıbaına kanıt yönetimin sağlam ve güven veren olmadığından.
Valla yatırımcı dediğimiz de emlak konut olacak işte. Başka yatırımcı değil. Emlak konut la çok çalıştım. Kaliteli ve zamanında teslimi olur. Ama herkes bunu siyasi olarak görüyor. Bence tek sebep bu...diyorum ya 450 M DOLAR hasılat beklediğin projenin %15ini önden pazarlamak hakikaten zor olmamalı.
ama ben Florya'nın BB'den ziyade - dahada ilerisini grantiye alacak işlere zemin oluşturması açısından önemsiyorum.
şimdi olmasa bile doğru şekilde yapılması lazım yakın gelecekte - BB den bağımsız.
biriyle anlaştılarda yaptılar diyelim pay karşılığı - adam dediki "piyasa kötü - her şey arttı - işler yavaşladı" dediği anda senin her planın adamlara bağlı olarak sarkar. herifler hissesini payını alacak sözleşmeyi imzaladıktan sonra açık buldukları her yerde yavaşlatabilir işlerini.
o yoldan gidiyorsan ZEHİR ÖTESİ sözleşme ve cezai şartlar koyman lazım. X tarihinde şu kadar seviede olacak ...bilmemne zamanında bilmemne fazına geçecek. Her türlü kalite kontrolden sorunsuz geçecek...
yani geciktiren , yatan firmayı avcuna alacağın sözleşmen olamsı lazım - yoksa çok iş gelir başına
inşaatın çok büyük payı zaten siyasi olarak kontağı / rahatlığı var bütük projelerde...Valla yatırımcı dediğimiz de emlak konut olacak işte. Başka yatırımcı değil. Emlak konut la çok çalıştım. Kaliteli ve zamanında teslimi olur. Ama herkes bunu siyasi olarak görüyor. Bence tek sebep bu...
Şerefim üzerine transfersizlikten
Birayı 15 e
Sigarayı 6 pakete çıkarttım
Delikanlı gibi söyle kaç paket cuğara içiyorsun günde
6?Delikanlı gibi söyle kaç paket cuğara içiyorsun günde
erden timurla alakalı değil benim yönetime güvensilziğim - erden timur 2 sezondur çok eleştirmememin tek nedeniydi - çekti kurtardı kendini bu ortamdan.yönetim konusunda sana katılıyorum reis ama şunuda belirtmek isterim 1 kişiyi yani erden timuru yönetime almadığı için değil. erden gider ibrahim gelir ibrahim bir star indirir unutulur gidilir
kaldıkı camiada dursuna karşı bir güven var anladığım.
zaten önceden beri almayacakmış yönetime onu da biliyoruz. yoksa rekor oyla seçilmezdi 6 temmuzda yetki isteyecek ve o yetki büyük ihtimlle verilecek çünkü bunu burağa bile verdiler bazı sayflarda ve burda peşkeş çekme durumundan bahsedildiği için söylüyorum o iş o kadar kolay değil genel kurul şırıngayla kan alır kurulun onay verdiği kadarını yapabilir yoksa m.cengize b.elmasa a.polata yaptıkları gibi yaparlar sadece adamın siyasi duruşu itibari ile söyleniyor.
şu da bir gerçekki bu projeleri gerçekleştirebilmen için malum yere yakın olmak gerekiyo maalesef fener trol hesapları öyle bir dursunun altını oyuyorki bizde buna çanak tutyoruz neymiş ali koç muhalifmiş dursun yandaş falan filan ahmet ercanlar ali koçun devlet bahçeliyle arasının çok iyi olduğunu milliyetçi olduğunu söyledi gündem dahi yapamadık ali koç bu iktidarın en çok desteklediği ve desteğini gördüğü şahıslardan bir tanesi fener taraftarının veya başkanın ne dediği beni zerre ilgilendirmez ama bizim tarafatımızın bu trol hesaplara inanıp yorumcusundan duyumcusuna taraftarına kadar yağlı surat vs vs vizyonsuz gib gibi hakaretlerle dursun şöyle dursun böyle peşkeş çekecek demelerine üzülüyorum sonuçta gs liesi mezunu ve makina mühendisi kendi başına birşeyler başarmış zengin aile desteği olmadan. çıkmış başkanlığa aday olmuş elini taşın altına koymuş
medya desteği ali kadar olmadağı için herkes hakkında atıp tutabiliyor belliki camia da hatrı sayılır bir değeri var yoksa rekor oyla seçilemezdi. tekrar ediyorum bende yönetime tam güvenmiyorum ama yukardaki belirttiğim hususlar kadar değil o kadar değil kaldıki benim senin güvenmeme meseleside değil genel kurulun güvenip güvenmemesi.
ve belirttiğim hususlar doğrultusunda bizim bu inşaat olayını yapamayacağımız net bu dursunla alakalı değil isterse en kral inşaatçı başkan olsun yine yapamaz.
teşekkür ederim can kardeşim kimseyi kırmadan derdimi anlatabildiysem ne ala
000000
zahaya bonservis odeyen salaktir
Zaha'dan kurtulma meraki ahlaksizliktir