Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rosario Central ve Beşiktaş'ın tekliflerine rağmen Angel Di Maria'nın Benfica ile sözleşme yenileme ihtimali en güçlü seçenek. (A Bola)
1000008428.webp

yetki alamaz ise yönetim kurullarıyla beraber istifa edebilir ve 30 gün içinde erken seçime gidilir temmuz 6 desen agustos 4 seçim olur ve bu süre içersinde kulüpte hiç bir şey yapamazsın ne futbolcu alabilirsin ne satabilirsin lig zaten 9.başlıyor ne istiyosunuz kaos mu önümüzdeki sezon şampiyon olmayalım mı
şunu bir anlayın artık dursun kafasına göre hareket edemez g.kurulun verdiği yetki kadarını yapabilir.
Yönetim değişecekse transfer yapılmasın, futbolcu alınmasın, şampiyon olunmasın. Bir seneden bir şey olmaz.

yetki alamaz ise yönetim kurullarıyla beraber istifa edebilir ve 30 gün içinde erken seçime gidilir temmuz 6 desen agustos 4 seçim olur ve bu süre içersinde kulüpte hiç bir şey yapamazsın ne futbolcu alabilirsin ne satabilirsin lig zaten 9.başlıyor ne istiyosunuz kaos mu önümüzdeki sezon şampiyon olmayalım mı
şunu bir anlayın artık dursun kafasına göre hareket edemez g.kurulun verdiği yetki kadarını yapabilir.
Geleceği kurtarırız. Geleceğimiz karartacak herifler

Maasi kac olur acaba? Atletico'da net 3,5 milyonmus.

Benzer maas alsa 6 milyon brüt oluyor. 4 senelik sözlesme verseler, oyuncu 4 senede 34 milyona patlayacak. Onun seviyesindeki adam icin baya cok

Çağlar’a 10 m euro bonservis verenler orta saha ve hücum hattına kaç harcayacak onu da düşünün
Açık oyuncusu ile forvete 15-20 bonservis sıkacaklar. 35 iki pozisyon için bütçeleri varmış. Orta saha için de ayrı budget var sanırım. Totalde satışsız 50 falan 3 pozisyon için ama o seviyedeki adamları Ağustos ortasına kadar TR’ye getiremiyorlar. Kalanlardan bakacaklar, patlama ihtimalleri de var bana kalırsa

Bugün kimleri masaya yatırıp nabzını yokluyoruz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt