Selçuk Sarı
Tecrübeli Üye
- 19 Mayıs 2010
- 6.105
- 4.182
- 2.248
Biz haluklara göre Salı günü ilk teklifimizi yapmaya hazirlaniyoruz şu an
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biz haluklara göre Salı günü ilk teklifimizi yapmaya hazirlaniyoruz şu an
Limiti nasıl uyduracaklarÇağlar’a 10 m euro bonservis verenler orta saha ve hücum hattına kaç harcayacak onu da düşünün
kiralık +düz opsKiralık + satınalma opsiyonu mu istiyor Atalanta
15m kiralık + 5m satımalma
15m verdiği sürece ister kiralık ister satınalmakiralık +düz ops
Limiti nasıl uyduracaklar
Çağlar çöpünün 10m ettiği piyasada biz zanioloyu sidik zoruyla satmaya çalışıyoz15m verdiği sürece ister kiralık ister satınalma
Yönetim değişecekse transfer yapılmasın, futbolcu alınmasın, şampiyon olunmasın. Bir seneden bir şey olmaz.yetki alamaz ise yönetim kurullarıyla beraber istifa edebilir ve 30 gün içinde erken seçime gidilir temmuz 6 desen agustos 4 seçim olur ve bu süre içersinde kulüpte hiç bir şey yapamazsın ne futbolcu alabilirsin ne satabilirsin lig zaten 9.başlıyor ne istiyosunuz kaos mu önümüzdeki sezon şampiyon olmayalım mı
şunu bir anlayın artık dursun kafasına göre hareket edemez g.kurulun verdiği yetki kadarını yapabilir.
Geleceği kurtarırız. Geleceğimiz karartacak herifleryetki alamaz ise yönetim kurullarıyla beraber istifa edebilir ve 30 gün içinde erken seçime gidilir temmuz 6 desen agustos 4 seçim olur ve bu süre içersinde kulüpte hiç bir şey yapamazsın ne futbolcu alabilirsin ne satabilirsin lig zaten 9.başlıyor ne istiyosunuz kaos mu önümüzdeki sezon şampiyon olmayalım mı
şunu bir anlayın artık dursun kafasına göre hareket edemez g.kurulun verdiği yetki kadarını yapabilir.
İğneden ipliğe idari kısım değişecekse kurul kongre vs ben 2-3 sene gitsin razıyımYönetim değişecekse transfer yapılmasın, futbolcu alınmasın, şampiyon olunmasın. Bir seneden bir şey olmaz.
Açık oyuncusu ile forvete 15-20 bonservis sıkacaklar. 35 iki pozisyon için bütçeleri varmış. Orta saha için de ayrı budget var sanırım. Totalde satışsız 50 falan 3 pozisyon için ama o seviyedeki adamları Ağustos ortasına kadar TR’ye getiremiyorlar. Kalanlardan bakacaklar, patlama ihtimalleri de var bana kalırsaÇağlar’a 10 m euro bonservis verenler orta saha ve hücum hattına kaç harcayacak onu da düşünün