Taner Selman
Büyük Kaptan
- 18 Ağustos 2017
- 21.214
- 18.382
- 1.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İtalyanların ölüp bittiği futbolcunun bonservisi hala bizim elimizde. şu adamı geçen sene yok yere ve palavra maddelerle kiralama yapmayıp cl’de oynatsaydık bugün hem saha içinde hem saha dışında kazanacaktık.
Bırak bu işleriAçık konuşayım mı
Normalde ifb den takımımda görmek isteyebilecegim futbolcuları dile getirmem.
Ama bana sorsalar net bunlardan biri Batshuayi olurdu
Geçmişe sünger çekmek lazım
Bize karşı ağır bir vukuatını da hatırlamıyorum zaten
Hayırlı olsun diyelim
Ben de fünsüm nerelerde diyordumBırak bu işleri
Evet biliyor, digerleri gibi kolpaci degil.Diğer muhabirlerle pek karıştırma derim kaç senedir takip ederim bu piyasada bulunabilecek ender değerli adamlardan biridir.
Kalmak istemeyen adamı tutamazsın.
İtalyanların ölüp bittiği futbolcunun bonservisi hala bizim elimizde. şu adamı geçen sene yok yere ve palavra maddelerle kiralama yapmayıp cl’de oynatsaydık bugün hem saha içinde hem saha dışında kazanacaktık.
Rdas bu nasil random bir istek yahu.Şu 3. dünya savaşı çıkıp bitse de herkes bi rahatlasa ve daha yaşanabilir bir hayat düzeni kurulsa
Kimse kimseye güvenmiyor a. yerinde
Kemal'in bunu Batshuayi için yazdığı söyleniyor
Unutma ki bütün büyük savaşlardan sonra kurulan düzen bir öncekinden çok daha iyi oluyor. Zaten savaşlar ekonomik ahlaki kültürel sıkışıklıklar ve önlenemeyen düzensizlikler sonucu mecburen çıkıyor.Rdas bu nasil random bir istek yahu.
Huzurlu bir sekilde hayatimi yasiyorum su an sen gelmissin hic yoktan dünya savasi baslatiyorsun yaw
Peki bunun Transfer ve GS ile ne alakasi varUnutma ki bütün büyük savaşlardan sonra kurulan düzen bir öncekinden çok daha iyi oluyor. Zaten savaşlar ekonomik ahlaki kültürel sıkışıklıklar ve önlenemeyen düzensizlikler sonucu mecburen çıkıyor.
Ben de isterim her şey düzgün olsun herkes mutlu olsun ama gerçekler öyle değil. Bu kadar çığrından çıkmış bir tüketim toğlumunu ancak savaş ve sonrası durdurabilir