Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

İtalyanların ölüp bittiği futbolcunun bonservisi hala bizim elimizde. şu adamı geçen sene yok yere ve palavra maddelerle kiralama yapmayıp cl’de oynatsaydık bugün hem saha içinde hem saha dışında kazanacaktık.

Allah'tan turnuvaya gidemedi de günah kecilerinden olmadı sanki Zaniolo gitse bir halt yapacakmış gibi gaza geliyorlar..

Açık konuşayım mı
Normalde ifb den takımımda görmek isteyebilecegim futbolcuları dile getirmem.
Ama bana sorsalar net bunlardan biri Batshuayi olurdu
Geçmişe sünger çekmek lazım
Bize karşı ağır bir vukuatını da hatırlamıyorum zaten
Hayırlı olsun diyelim

Açık konuşayım mı
Normalde ifb den takımımda görmek isteyebilecegim futbolcuları dile getirmem.
Ama bana sorsalar net bunlardan biri Batshuayi olurdu
Geçmişe sünger çekmek lazım
Bize karşı ağır bir vukuatını da hatırlamıyorum zaten
Hayırlı olsun diyelim
Bırak bu işleri

son 3 yılda 58 gol atmış (milli maçlar hariç) birini yedek olarak alıyosun. Nereden bakarsan bak iyi hamle

Şu 3. dünya savaşı çıkıp bitse de herkes bi rahatlasa ve daha yaşanabilir bir hayat düzeni kurulsa

Kimse kimseye güvenmiyor a. yerinde

İtalyanların ölüp bittiği futbolcunun bonservisi hala bizim elimizde. şu adamı geçen sene yok yere ve palavra maddelerle kiralama yapmayıp cl’de oynatsaydık bugün hem saha içinde hem saha dışında kazanacaktık.
Kalmak istemeyen adamı tutamazsın.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zaniolo denen avarel kampa falan katılırsa diğer oyuncuların modunu da düşürür kampa kadar bu işi sonlandırmak lazım

Şu 3. dünya savaşı çıkıp bitse de herkes bi rahatlasa ve daha yaşanabilir bir hayat düzeni kurulsa

Kimse kimseye güvenmiyor a. yerinde
Rdas bu nasil random bir istek yahu.

Huzurlu bir sekilde hayatimi yasiyorum su an sen gelmissin hic yoktan dünya savasi baslatiyorsun yaw

Bunu diyorum abi işte. Salak saçma adamı en düşük kazançla elden çıkarılmasını isteyen tipler var.

Rdas bu nasil random bir istek yahu.

Huzurlu bir sekilde hayatimi yasiyorum su an sen gelmissin hic yoktan dünya savasi baslatiyorsun yaw
Unutma ki bütün büyük savaşlardan sonra kurulan düzen bir öncekinden çok daha iyi oluyor. Zaten savaşlar ekonomik ahlaki kültürel sıkışıklıklar ve önlenemeyen düzensizlikler sonucu mecburen çıkıyor.

Ben de isterim her şey düzgün olsun herkes mutlu olsun ama gerçekler öyle değil. Bu kadar çığrından çıkmış bir tüketim toğlumunu ancak savaş ve sonrası durdurabilir

Unutma ki bütün büyük savaşlardan sonra kurulan düzen bir öncekinden çok daha iyi oluyor. Zaten savaşlar ekonomik ahlaki kültürel sıkışıklıklar ve önlenemeyen düzensizlikler sonucu mecburen çıkıyor.

Ben de isterim her şey düzgün olsun herkes mutlu olsun ama gerçekler öyle değil. Bu kadar çığrından çıkmış bir tüketim toğlumunu ancak savaş ve sonrası durdurabilir
Peki bunun Transfer ve GS ile ne alakasi var

Bu Zaniolo yu kampa cagiracaksin sonra eğer gelmiyorsa FIFA'ya gidersin gelirse de isterse yedek otursun.İtalyanlar ayrılmak istediğini bildiği için baskı yaparak çözmeye çalışıyor bu işi.Bu Zaniolo dan da bu düşünce yapısıyla bir cacık olmaz madem bu kadar İtalya ya dönmek isteyecektin niye 4.5 yıllık kontrat imzaliyorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt