Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İstesek o zaman tutardık bence. Çünkü ayrıldıktan sonra bir demeci vardı ‘Galatasaray’da projenin parçasıydım şampiyonlar liginde oynayacaktım’ tarzında. Bence Okan hoca pek tutmuyordu yönetimde yok yere ilk ciddi fırsatta kiraladı o dönem.

Şimdi o hamlenin ceremesini çekiyoruz. Kalsaydı elimiz güçlüydü satış konusunda
Bilmiyorum, belki bizim bu tavrımızdan dolayı Galatasaray’a küstü ya da en baştan beri zaten pek istemiyordu. Çünkü sosyal medyadan falan silmesinin pek mantıklı bi açıklaması yok bence. Bana göre Gsyi en baştan beri basamak olarak gördü pl’den teklif gelince de kaçırmak istemedi.

Rüyamda fatih hoca ve okan hoca karsi binanın önünde beyaz bi sandalyede oturuyorlar ve mutlu gorunuyolardi.tam yaklaşıp şu ortasaha gelsin diyecektim okan hocaya ,ortasahanin adı dilime gelmedi bi türlü.fofana olsa gerek

Rüyamda fatih hoca ve okan hoca karsi binanın önünde beyaz bi sandalyede oturuyorlar ve mutlu gorunuyolardi.tam yaklaşıp şu ortasaha gelsin diyecektim okan hocaya ,ortasahanin adı dilime gelmedi bi türlü.fofana olsa gerek
rüyanda hocaları cennete mi yolluyorsun ne yapıyorsun ve bu temada bile transfer kafasında Fofana'ya nasıl bir yolculuk :D

Fatih hocanın önerisiyle adı duyulmamış,fofana gibi bir ortasaha diye yorumladım

IMG_2754.webp

Burhan Can Terzi: "Zaniolo'nun satışı için Galatasaray yönetimi 'Hafta içi yüksek ihtimalle bitebilir' dediler. Galatasaray'ın fiyat beklediği ücretin 20 milyon Euro'yu geçtiğini söylediler."

Burhan Can Terzi: "Zaniolo'nun satışı için Galatasaray yönetimi 'Hafta içi yüksek ihtimalle bitebilir' dediler. Galatasaray'ın fiyat beklediği ücretin 20 milyon Euro'yu geçtiğini söylediler."
bu adamı geçiniz hocam...

yönetim bile bu adama isim verse ağzında bakla ıslanmayacağı için etkileşim kafasında haber vermez.

İtalyan basını müzakereler durma aşamasına geldi diye haber yapmadi mi bu sabah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt