Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Avrupa basınında en ufak tıkırtı yok. Bence gaz alıyorlar muhabirler vasıtası ile.

Kovacic 4.3 m euro
Goretzka 9.8 m euro
Rabiot 7 m euro
Fofana 0.55 m euro
Hojbjerg 2.8 m euro
Mctominay 1.7 m euro
Thuram 0.48 m euro

Assignon ses getiren 2 numara olmaz.doue de geleceğe yatirim olur.bissaka olur ses getiren

İşte zaten Goretzka'da bonservis parası isterlerse olmaz maaş olarak zaten Avrupa'da kolay kolay bu paralara çıkamazlar o yüzden bedavaya yakın alabilirsek olur.

Aksi taktirde yüksek bonservis + 7-8 m euro mümkün değil ama bir ihtimal Bayern'in senelik 18 m euro giderini bedava verirlerse 7-8'e çözebiliriz diye düşünüyorum.
Ben sana soylim mi, Bayern onu istese en kotu Dortmund'a satar 15-20 milyona , maasi da zaten Dortmund icin sorun olmaz aralarinda hallederler bir sekilde. Haller icin senelik 6 milyon euro verdikten sonra 7-8 milyonu Goretzka icin de verebilirler.

Joelinton diyorlar. Oyuncusu hakkında hiçbir fikrim ve bilgim yok bilen varsa aydınlatsın.

Joelinton diyorlar. Oyuncusu hakkında hiçbir fikrim ve bilgim yok bilen varsa aydınlatsın.
kim diyo ya bikaç sayfa önce ben attım öyle, içime doğdu diye :)
Joelinton kasık ameliyatı geçirdi, son 2-3 maçta döndü.
O zamanlarda sözleşme de uzattı diye hatırlıyorum.

Keşke gelse ama zannetmem..

Joelinton=Melo

içten içe hissettiğim bir isim ... BÜYÜK KUMAR ... ama tutarsa epik.

adam burda kazanamıyorum arabsitanda hayatımı garatilerim falan diyordu... Mertens hem bats hem bunda rol oynamış olabilir. akla gelmeyen isim bu çünkü.

da para yetmesi çok zor diye bakıyorum ben bu işe.

33 yaş - senede 3 4 kere sakatlık banko gibi bir profil (Kumar dememin nedeni)

KDByi şöyle tarif edelim herif premierligde maçların yarısında oynayarak ligin kaderini tayin edebiliyor hala.. O kadar imkansız bir isim r.tas

1719832906525.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt