Fatih Dursun
Aslan Üye
- 2 Ocak 2012
- 8.245
- 5.955
- 1.483
Avrupa basınında en ufak tıkırtı yok. Bence gaz alıyorlar muhabirler vasıtası ile.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu kadın başka şarkı söyleyemiyor - mayıs sonundan beri tek şarkı bu...
Avrupa'da hiçbir takım almaz bedava verseler bile vergisiyle beraber o paraları kabul etmez 18 x 4 = 72 m euro maliyeti olur + 40 = 112 m euro topun altına girmezler.40 milyon istiyorlar![]()
Ben sana soylim mi, Bayern onu istese en kotu Dortmund'a satar 15-20 milyona , maasi da zaten Dortmund icin sorun olmaz aralarinda hallederler bir sekilde. Haller icin senelik 6 milyon euro verdikten sonra 7-8 milyonu Goretzka icin de verebilirler.İşte zaten Goretzka'da bonservis parası isterlerse olmaz maaş olarak zaten Avrupa'da kolay kolay bu paralara çıkamazlar o yüzden bedavaya yakın alabilirsek olur.
Aksi taktirde yüksek bonservis + 7-8 m euro mümkün değil ama bir ihtimal Bayern'in senelik 18 m euro giderini bedava verirlerse 7-8'e çözebiliriz diye düşünüyorum.
NaberHapı 25 mayis günü yuttuk zaten
Aleyna varken bunun gelmesi şahsımı hayal kırıklıklarına sürükledihiç sevmiyorum bu karıyı
Pozisyonu olmayan bir Brezilyali.Joelinton diyorlar. Oyuncusu hakkında hiçbir fikrim ve bilgim yok bilen varsa aydınlatsın.
kim diyo ya bikaç sayfa önce ben attım öyle, içime doğdu diyeJoelinton diyorlar. Oyuncusu hakkında hiçbir fikrim ve bilgim yok bilen varsa aydınlatsın.
içten içe hissettiğim bir isim ... BÜYÜK KUMAR ... ama tutarsa epik.
adam burda kazanamıyorum arabsitanda hayatımı garatilerim falan diyordu... Mertens hem bats hem bunda rol oynamış olabilir. akla gelmeyen isim bu çünkü.
da para yetmesi çok zor diye bakıyorum ben bu işe.
33 yaş - senede 3 4 kere sakatlık banko gibi bir profil (Kumar dememin nedeni)
Newcastle lı oyuncu yanlıs hatirlamiyorsam forvetten derşivdiler orta sahaya eddie howe dan sonra fizikli, driplingi guclu bir herif.Joelinton diyorlar. Oyuncusu hakkında hiçbir fikrim ve bilgim yok bilen varsa aydınlatsın.
Sol bek sağ bek her yerime bek
Sekiz numara Hojberg mi Ameabat mı?
Çilek Griezman nerede kaldı
Galatasaray aşkı yüreklerde yangın