- 12 Haziran 2015
- 36.042
- 31.713
- 2.693
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
söylenen 7 sınırda ama iyi meblağ gibi geliyor bana açıkçası.Kariyerinde 30 A takım maçı olan ve sözleşmesinin son senesindeki Doue’nin çift rakamlı bonservis edip etmeyeceği tartışılır.
Gerekirse kardan pay konulsun ama yüksek bonservise gerek yok.
Bu yeni nesil "editçiler" herhangi bir sanat eğitiminden gelmedikleri için sağdan soldan topladıkları hazır eklentiler ile bu içerikleri hazırlıyorlar. E haliyle böyle hatalar ve niteliksizlikler ortaya çıkıyor.Batman DC
diğer herşey marvel
o kadar garip şeyler var ki..
bu başkanın bir dediği neden gerçekleşmiyor abi
Keşke olsa dursunu dürüm yapar yerizFenerle sözleşme uzattı demek
Keşke olsa dursunu dürüm yapar yeriz
Bct"gelen mamalar bu yönde" diye okudum.Burhan Can Terzi: “6 Temmuz'da Galatasaray genel kurulu var. Bu tarihi bir genel kurul. Ben o genel kurul öncesi orta sahanın biteceğini düşünüyorum. Gelen bilgiler de bu şekilde.”
Olursa ben şaşirmamKeşke olsa dursunu dürüm yapar yeriz
Sağ bek ve orta saha genel kuruldan önce bitecek mi demek istiyor çünkü sağ bekte bu hafta biter deniyordu. Ben buna ihtimal vermiyorum tam tersi bitse bile genel kurul sonrasını beklerler sonuçta orta saha pahalı olacak hani o yüzden ters bile teper genel kurulda o transfer.Burhan Can Terzi: “6 Temmuz'da Galatasaray genel kurulu var. Bu tarihi bir genel kurul. Ben o genel kurul öncesi orta sahanın biteceğini düşünüyorum. Gelen bilgiler de bu şekilde.”