Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doue ismi çıktı bir kere daha bissaka da kesmez alın gelin.Çingene pazarlığı yapacaksan Fransa'nın en zengin 2 kulubünden birinin as sağ bekini almaya çalıştın diye sorarlar adama

IMG_2735.webp

Batman DC
diğer herşey marvel

o kadar garip şeyler var ki..
Bu yeni nesil "editçiler" herhangi bir sanat eğitiminden gelmedikleri için sağdan soldan topladıkları hazır eklentiler ile bu içerikleri hazırlıyorlar. E haliyle böyle hatalar ve niteliksizlikler ortaya çıkıyor.

Burhan Can Terzi: “6 Temmuz'da Galatasaray genel kurulu var. Bu tarihi bir genel kurul. Ben o genel kurul öncesi orta sahanın biteceğini düşünüyorum. Gelen bilgiler de bu şekilde.”

Burhan Can Terzi: “6 Temmuz'da Galatasaray genel kurulu var. Bu tarihi bir genel kurul. Ben o genel kurul öncesi orta sahanın biteceğini düşünüyorum. Gelen bilgiler de bu şekilde.”
"gelen mamalar bu yönde" diye okudum.

Sağ bek ve orta saha genel kuruldan önce bitecek mi demek istiyor çünkü sağ bekte bu hafta biter deniyordu. Ben buna ihtimal vermiyorum tam tersi bitse bile genel kurul sonrasını beklerler sonuçta orta saha pahalı olacak hani o yüzden ters bile teper genel kurulda o transfer.

Aklıma en çok yatan sağ bek doue ve bissakka bu asignon uzak dursun

D.Özbek Bats transferini Bankalar Birliğine benzetecek heralde..

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt