Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Devre arası Assignon için zorunlu satın almalı kiralık anlaşma yapılmıştı, BB mevzusuna vazgeçip kiralığa döndük sonra oyuncu istemedi.

Daha kötü/iyi olurdu tartışılır. Bazen olmayan transfer de fayda sağlayabiliyor. Amrabat için de aynı fikirdeyim 15-20 opsiyonu olacaktı kiralama + transfer.
admınım aldıgın 8 numara duyumunu artık paylasırmısın

Muslera 1
Sanchez 2
Nelsson 3
Köhn 4
Torreira 5
Ziyech 6
Mertens 7
Icardi 8
Batshuayi 9
Sag Bek 10
Merkez Orta Saha 11
Ofansif Orta Saha 12

Alinacak 3 tane yabanci var. Bunlari artik bir zahmet iyi secsinler. A kalite oyuncular getirmeliyiz.
Köhn ve Ziyech teklif gelirse bir ihtimal yollanabilir ama diger oyunculari gönderemeyiz, yerlerine alabilecegimiz daha verimli oyuncular bulamayiz.

Bu haidara gelsin ben okeyim bu adama Torreira yanına gider

Ross, Oliveira, Demir, Cicaldau, Dubois, Tete, Zaha ve Zaniolo gibi para edecek oyuncularimiz var.

Zaniolo'dan 20, Tete ve Zaha'dan toplam 20, Dubois 2-3, Cicaldau 1-2, Demir 2-3, Ross 1, Oliveira Arabistan seklinde gelir beklentisi olusmali.

Doue olursa sevinirim ama 2000 yazı ve 2013 ocağı düşündüğümüzde avrupada ve dunyada ses getirecek transferler olmasi gerekiyor.bisakka beklerim o yuzden.ortasaha ve 10 numarada da beklentim yüksek.6 temmuz,21 temmuz haftası ve 1 agustos haftası.tum agustos hatta cayır cayir

Ross, Oliveira, Demir, Cicaldau, Dubois, Tete, Zaha ve Zaniolo gibi para edecek oyuncularimiz var.

Zaniolo'dan 20, Tete ve Zaha'dan toplam 20, Dubois 2-3, Cicaldau 1-2, Demir 2-3, Ross 1, Oliveira Arabistan seklinde gelir beklentisi olusmali.

Oliveira
Cicaldau

Fesih ile diğerleri maksimum kiralık gider. Hele Tete çıkan haberlerden sonra yanaşan olmaz dava ile ilgili sonuç gelene kadar.

Bu da ne mal bi adam ya

Gote bala sampiyon oldu 50 sene dinleriz bok gibi de hoca

Sergen Yalçın: "Ben bu Manchester City'de rahat oynarım. Ben bu Bernardo Silva'dan çok daha iyi oyuncuydum. Kendimle kıyaslayamıyorum."
Sadece Yetenegi tumden çok iyi sanmak da garip iş ya bernardo o ofansif hareketlerinin yanında zekasinin vs tum defansif islerini de mukemmel yapan biri. Sen kıçını kaldırbiliyormuydun defans için veya normal koşmuyordun bile mesela bunu yapmadan da city oynayacagını dusunmesi tum ters tahminlerini belli ediyor aslında :d

Devre arası Assignon için zorunlu satın almalı kiralık anlaşma yapılmıştı, BB mevzusuna vazgeçip kiralığa döndük sonra oyuncu istemedi.

Daha kötü/iyi olurdu tartışılır. Bazen olmayan transfer de fayda sağlayabiliyor. Amrabat için de aynı fikirdeyim 15-20 opsiyonu olacaktı kiralama + transfer.
transferler icin artik twitter'a bakmiyorum bile adminin whatsapp grubu yetiyor herseye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt