Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

@Hasan Çam

peeeeeefffffff - kim lan bu

IMG_9513.webp

Bats’ın Fener ve Bjk’da attigi gollere baktim.

Seken toplardan cok golü var. Penalti cok var, cekip vurdugu cok var.

Kafa çok az.

Resimdeki adam beyaz tenli brezilyalı olması mümkün değil.

Rabiotun anası ürkütücü bir karıya benziyor. Gece görsem korkardım herhalde.

Gelse ve tutsa bile sürekli sorunlu yıldız haberlerini görür gibiyim. Icardi kadar iyi karakter çıkma ihtimali çok yok gibi
Bence biraz mal, mal olmasa zaten bu çocuğu 20 yaşında Barca istiyordu o dönem giderdi.

Lig tarihinin gördüğü en iyi pasör olur ama, kilit açma vs ondan sorulur. Ha temposuz falan da değil öyle sanılsa da, sadece biraz yavaş ama bu o tip pasörlerin geneli için böyle.

Aynısını düşünüyorum adam heryerde oynamış bu adamı Türkiye ligine getirip mücadele etmeye ikna etmek kolay değil bu kadar profesyonel oyuncular genelde çıkar klasik topunu oynar birde insan korkuyor fizikle oyuncular 30 dan sonra çabuk düşüyor oliviera gibi olurmu acaba diye

Toreria gibi aidiyeti yüksek adamlar bulmak bizim için daha hayirli
Bu adam salmaz gelirse zaten annesi 2 yıl sözleşme imzalatır maks. 2 yıl sonrada Arabistan yada başka bir takımdan yine yüklü imza paralı bir kontrat kovalar. Juve ile de böyle yapmıştı. Ama her türlü bize gelmez Juve'de kalır yada PL yapar.

Son düzenleme:
Gelmesi güç olsa da eğer olursa kaça kadar okaysin admirim maaş ve imza olarak üst tabanda.
Geçen yıl 9 m euro istiyordu 3 yıllık sözleşme, bildiğim kadarıyla ok dedik ama gelmek istemedi sonra.

Bedava olduğu için yönelmiştik o dönem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt