Bahadır İkiz
10 Numara!
- 1 Ağustos 2022
- 17.111
- 10.496
- 1.303
Rabiot'un arkasını kim toplayacak.Torreira en son isyan bayrağını çeker.
Adamın defansif yönü ofansından daha iyi niye arkasını toplamak gereksin?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rabiot'un arkasını kim toplayacak.Torreira en son isyan bayrağını çeker.
Gelmesi güç olsa da eğer olursa kaça kadar okaysin admirim maaş ve imza olarak üst tabanda.Boey’in 450 bin euroya oynadığını düşünürsek napıcaz 900 bin euro mu maaş vericez
Resimdeki o olsa bile bizim istediğimiz adam olamaz.Joelinton o resimdeki
resimde saç var sakal yok (ama iyi tahmin)
Joshua kimmich benceBana dida gibi geldi
Bats’ın Fener ve Bjk’da attigi gollere baktim.
Seken toplardan cok golü var. Penalti cok var, cekip vurdugu cok var.
Kafa çok az.
Ben bizim istediğimiz adamı çözemedim zaten , kovacic olmaz rabiot olmaz , Taylan kalsın benceResimdeki o olsa bile bizim istediğimiz adam olamaz.
Resimdeki o olsa bile bizim istediğimiz adam olamaz.
Bence biraz mal, mal olmasa zaten bu çocuğu 20 yaşında Barca istiyordu o dönem giderdi.Gelse ve tutsa bile sürekli sorunlu yıldız haberlerini görür gibiyim. Icardi kadar iyi karakter çıkma ihtimali çok yok gibi
Bu adam salmaz gelirse zaten annesi 2 yıl sözleşme imzalatır maks. 2 yıl sonrada Arabistan yada başka bir takımdan yine yüklü imza paralı bir kontrat kovalar. Juve ile de böyle yapmıştı. Ama her türlü bize gelmez Juve'de kalır yada PL yapar.Aynısını düşünüyorum adam heryerde oynamış bu adamı Türkiye ligine getirip mücadele etmeye ikna etmek kolay değil bu kadar profesyonel oyuncular genelde çıkar klasik topunu oynar birde insan korkuyor fizikle oyuncular 30 dan sonra çabuk düşüyor oliviera gibi olurmu acaba diye
Toreria gibi aidiyeti yüksek adamlar bulmak bizim için daha hayirli
23:30Bu muhabirlerin X Space yayini ne zamandi?
Geçen yıl 9 m euro istiyordu 3 yıllık sözleşme, bildiğim kadarıyla ok dedik ama gelmek istemedi sonra.Gelmesi güç olsa da eğer olursa kaça kadar okaysin admirim maaş ve imza olarak üst tabanda.