Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Thuram > Juventus
Hojbjerg > Milan
Fofana > Man Utd/Tottenham
Rabiot > Liverpool

? > Galatasaray

soyle bir dusundum sonra. :unsure:
Cevabi buldum 🙃;

1719863623033.webp

Soru işareti nasıl büyüktür GS oluyor yaw. Birisi de çıkıp sen hayırdir demiyor yazıklar olsun

Rabiotu sadece Galatasaray ister diye bi kriter yok,herkes isteyecek tabiki

Geçen dedim bunlar anlaşılmasın diye bilerek alakasız topçu koyuyor yaw. Karim Hafez şu an
biliyorum

şu an Erden timurun gidişi ile thuramı juvenin elinden alabilite şansımızın olmayışına yanıyorum.

20+bonuslara müthiş yatırım - tutar tutmaz bilmyorum ama yeni kasa pogba gibi bakıyorum.

Bonservis için ligin ve kulübün zerre önemi yoktur. Sözgelimi Zaniolo için Arabistan' dan 22 milyonluk teklif gelse ve oyuncu da gitmek istese, kabul etmeyip 20 ye Serie A ya mı göndeririz sence? O dediğin oyuncunun maaşı için geçerlidir, sapla samanı karıştırmayalım...

Gereksiz bir tartisma. Gayet de bir onemi vardir, sadece aradaki fark ucuk olursa dedigin gibi olabilir.

20 vs 40 oldugunda 40 verene git diyebilir kulup ama 20 vs 25 ya da 30 oldugunda oyuncu az verene gitmek istiyorum diyebilir.

Zaha İcardi Barış/Sallai
Mctominay Rabiot
Torreira
Kohn Davinson Nelsson Doue
Muslera

Muslera(1)
Günay

Doue(2) - Sanchez(3) - Abdülkerim - Köhn(4)
Zeki(?) - Nelsson(5) - Kaan - Berkay Yılmaz
+Emin(?)

Torreira(6) - Rabiot(7)
Berkan - Demirbay
+Eyüp

Ziyech(8) - Mertens(9) - Barış Alper
Oğuz Aydın - Yunus - Zaha(10)

Icardi(11)
Batshuayi(12)
Gökdeniz(?)

Her gün yeni isim uyduruyorlar ne güzel eğleniyoruz. Yarın kimi salacaklar acaba. Rodop denen bunagın doue bitti haberinin üstünden kac gün geçti bu arada? Bekliyoruz bakalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt