Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.420
- 72.963
- 5.188
1-çantaya canını korur gibi sarılmışBu karı donumuza kadar alır her transfer dönemi huzursuzluk çıkarır
![]()
2-kazağın üstne saat takmış
Bu kadın açıkça ben paraya tapıyorum dmeiş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1-çantaya canını korur gibi sarılmışBu karı donumuza kadar alır her transfer dönemi huzursuzluk çıkarır
![]()
İnşallah zeki degildir yani olmamalı öyle bir şey.Italya'dan gizli bir sag bek olabilirdi demisti biri. Kimse acaba
bunu iyi kötü biliyoruz / beklediğimiz bir hadise zaten.Erinç Bilican: "6 Temmuz öncesine kadar hareket beklemiyorum bu benim çıkarırım ne olur ne olmaz diye bekliyorlar diye tahmin ediyorum birde Zaniolo satışıda bu harekatı baya etkileyecek bu ikisinden sonra hareket başlar diye düşünüyorum."
Başlamadılar mı daha???koyacam portekize de arda ya da haluk
@Sergen Zeren den kopyala yapıştır yapmışErinç Bilican: "6 Temmuz öncesine kadar hareket beklemiyorum bu benim çıkarırım ne olur ne olmaz diye bekliyorlar diye tahmin ediyorum birde Zaniolo satışıda bu harekatı baya etkileyecek bu ikisinden sonra hareket başlar diye düşünüyorum."
Geçen devre arası İtalya'dan gündemimize gelen 2 sağ bek vardı Gendrey ve Ebosele.Italya'dan gizli bir sag bek olabilirdi demisti biri. Kimse acaba.
goygoy yapıyorlarBaşlamadılar mı daha???
Hiçbir şey bilmediğini itiraf etti
Alabilirmiyiz ki?
Artık iş oğuz aydına kalıyor, biraz omurgalı ol dik durErinç Bilican: "Oğuz Aydın için aradaki fark 1.5 m euro'dan daha az."