Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HY : "gereken trasnferi yapmazlarsa zaten burda 2 tane köpekbalığı var pusuda "

Galatasaray’ı babalarının çiftliği gibi yönetiyorlar.
Yok oyuncu gitmek istemiş, yok Westerloo başkanının hatrı varmış
Sakız parasına sen kimin oyuncusunu satıyorsun?

Ya olm sen bizle dalga mı geçiyosun artık yeter

Genç wondırkidi gitmek istedi diye 2.5 a satmak nedir ya ahahsh

Girmrk istemişmiş de 2.5 a vermişiz

Kafan yerinde mi senin gitmek istedi diye 2.5 a potansiyelli oyuncu mu satılır

Gitmek mi istiyon getir 10-15i defol git diyeceksin
Olum ne diyorsun okuman yazman mı yok ben o paraya satılmalı mı yazmışım? Pay %50 olsa bile 3.5-4 milyon bonservisi olmalı yazmışım. Adam da bir bilgi vermiş Westerlo'nun sahibi sponsormuş bize %50 pay olayında da ileride dalavere olmayacağına o yüzden inandılar herhalde demişim. Okuduğunu anla biraz.

lazım sana yedek türk stoper gerekiyor

birini alsan minimum 5 vereceksin zaten

bu çocuk 21 yaşında belçika liginde her maçı 7 raytingle oynadı
Oynamak istemiyorsa takımda ne yapacaksın? Zorla gel otur mu diyeceksin ki normal şartlarda kimse satmaz emin i.. hoca da istiyor kalmasını... Ama emin açısından bakarsan olaya Belçika da her maç 11 başlamak burada 4. Yedek olmaktan iyidir.

Burada tek bir maçta yapacağı hata nelere mal olur onun için. Bilmiyorum belki böyle birşey olmayacak da...

Yani en basitinden oğuz aydın a 7 milyon istediklerinde oğuz anonpara verilmez diyoruz. Kulübne Baskı yapsın diyoruz falan da iş bizim oyunculara gelince tam tersi oluyor...

Ya olm sen bizle dalga mı geçiyosun artık yeter

Genç wondırkidi gitmek istedi diye 2.5 a satmak nedir ya ahahsh

Girmrk istemişmiş de 2.5 a vermişiz

Kafan yerinde mi senin gitmek istedi diye 2.5 a potansiyelli oyuncu mu satılır

Gitmek mi istiyon getir 10-15i defol git diyeceksin
Wonderkid değil onu doğru belirteyim diye araya girdim ama 2.5 milyon da az olduğuna katılıyorum

Gökhan Dinç: "2.5 m euro az para değil."
burdaki sıkıntı şu ama onuda es geçmeyelim.

potansiyel beklediğimiz adamı o fiyata salmak saçmalık evet.

ama damada istemiyor çünkü nelsson sancez apokerimden 5 dk oynamak istemiyor . orda da haksız mı o kadarda değil - belki rotasyona dahil olacakken Davinson Sanchez aldık sonuçta. haliyle 2 3 kupa maçında az srüre alacaktı. onlada tatmin olmuyormuş dmeke. aslında gitmesi gereken yol buydu.

orda da Emin özelinde çok laf edemiyorumda ...kalıp kendini göstermek yeinre Westerloo'yu tercih etmek ilginç. (gerçi seviliyor orda sanırım)

dip not: klavyemde salak bir olay var her zaman bastığım harf yerine alaksız harf yazıyor - imla hataları için kusra bakmayın 2 aydır ızdırap biraz.

doue işte resmi görüşme başlamış bu hafta kokusu çıkar (muhtemelen biter) gibi konuştular.
En azından ilk kamp sürecine Michy-Doue ile gitmek de bir şey. :asd: Orta saha için ikinci kampa kadar vakit var, bakalım ne yapacaklar...

Bir kere R yapmak diye bir sey yok, uydurma bir tabir.

Ikincisi, kivirma yok, cunku en basta zaten ucu acik yazmisti. Yani bir sey degismedi. Cark etmesi icin once her konuda anlasti, su gun TR'ye geliyor falan gibi yazmali ki ondan sonra en son dediklerinde cark etmis olsun. Umarim anlatabilmisimdir.
yanlıs biliyorsun. ucu acık yazmasının amacı zaten r yapma manevrasına zemin hazırlamak. kesin bir ifadenin aksini söylemek inkar etmektir. kıvırmak deyiminde net manevra yoktur kavisli hareketler vardır. g.tum g.tum de deriz.

eminin ölüsü 7 milyon eurodan başlar ölüsü!!!!!

piyasa bu anasını satayım

resmen komisyon dönüyor bizde sadece izliyoruz!!!!

atıyorum emin patladı 30luk stoper oldu

o %50yi bok yedirirler sana bok

bi şekilde bulurlar yolunu 3 kuruş vermezler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt