Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oynatmadigin adam çürüyüp gideceğine para kazandırıp gidiyor. Çok delikanliysaniz Emine de sövün o zaman yıllarca alt yapısında forma giymiş takım için ben daha fazla kazandırmak istiyorum diyememiş mi? Herkes Ozan kabak değil bunu da unutmayın

Westerionun ffp mi var acaba girdi gösterip stokeye satıp bizede para verecekler ayrıyetten stoke satıp

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tamam o zaman sen de oğuz a ver o zaman o kadar para. Alanya başkanına tek laf etmeyelim. Oğuz da verirseniz gelirim vermezseniz köpek gibi oynarım ya da verene giderim der.

Kendimizle çelişiyoruz biraz...
Oğuz'un ederi 4-5, o kadar teklif ediyoruz biz de zaten. ne alaka bu?

çelişme falan yok, örnekler baya saçma olmuş

Tamam o zaman sen de oğuz a ver o zaman o kadar para. Alanya başkanına tek laf etmeyelim. Oğuz da verirseniz gelirim vermezseniz köpek gibi oynarım ya da verene giderim der.

Oğuza yanıp tutuşan birkaç kişi var olmasada olur bence, kanat eksiğimiz yok , Yunusta var

2 senedir hiç böyle bir satış yaptıkmı Erden Timur varken akla mantığa yatmayan

erden timurun tek hatası zaniolo tuhaf satışıydı bonuslarla filan ki o gün tepkimizi verdik
ama asla komisyon kokusu yoktu

adam gitti kel geldi
ve yine bu kel ile birlikte buram buram komisyon kokan transfer işine giriştik
kimse saf değil herkesde biliyor ne olduğunu!

ya oğuz kim
1 senelik topçu şimdiye kadar millisi bile yoktu

emin adım adım geldi buralara

Herifle konuşmak lazım, biz en çok istediği yerlerden biri değilsek beklemeğe gerek yok zaten

Niyeyse Inter yapacakmış gibi geliyor bana bu arada
bize gelse zaten istediği maaşı verdiğimiz için gelir açıkçası...attım mesela inter dedin mantıklı tahmin - orda 4 değil 3.25 e fit olur mesela atıyroum.

orda TR yüzünden elimiz güçlü olamaz.

olsaydı Thuram'ı alırdık (ah ulan ah - hala 20+bonus diye gittiğine inanamıyorum)

Nelsson , apo be davinson varken emini oynatamassın haliyle gelişemezde kaldiki ideal stoperlerimizden biri gitt gene kaliteye gidiceksin emimini kadroya yazmassın

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Usta 2 tane Mercedesin var diye 3. sünü şahin fiyatına satarmısın.

Oğuz'un ederi 4-5, o kadar teklif ediyoruz biz de zaten. ne alaka bu?

çelişme falan yok, örnekler baya saçma olmuş
Niye o kadar adam ligde onkadar performans göstermiş milli takıma kadar çıkmış.atak oyuncusu ki atak oyuncuları defans oyuncularından daha pahalıdır...

Yok örnekler saçma değil. Oğuz Alanya ya tepkisini koysun diye bir sürü mesaj atıldı burada. Oyuncu köle mi denildi. Şimdi ise gitmek isteyen bir oyuncu için kalacak burada köpek gibi oynayacak deniliyor. Tezatlık burada.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt