Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Westwerlo kime kaça satış yapmış ?

Morutanın 50 bin eurosunu becaliye ödememek için bin dereden su getirdik kim emini 10a 15 e satar,kim satar da sana 5-10 payını verir ?

Yarın bartuğ gibi fbye satılmayacağı ne malum,hem para alamıyıcan hem rakibine gidecek ne bok anladık biz bu işten

Bir sürü makul bulan kişi oğuzla yasine bile 7-8 m istendiğinin farkında mı?emin yerine yerli stoper alman lazım artık kimi alacan aynı potansiyelde yerliyi 2.5 a?

Avrupa listesinde homegrown sayılıyodu kontenjan yemiyodu,ne işimize yaradı bizim 2.5m ,hani bi laf var ya biz bu boku niye yedik diye,tamam yiyelim de değiyo mu acaba hiç her açıdan düşündün mü?

Sen emin olayı oluyo emin açısından düşünüyosun,florya olayı oluyo dursun açısından düşünüyosun,1 kere de gs açısından düşün be birader 1 kere yaw,gsyi niye sevmedin ?
O herif serbest kaldı çekti gitti.

Transferi yöneten mal olmasın da ek madde yazdırsın sözleşme süresi sonuna kadar Türkiyeden bir kulübe giderse 10 milyon ceza diye.

Onu demiyorum bende ümitliyim evet ama mesele sövmekse taraftarın git burdanı vs zahaya da yapıliyor bu yapilmiyor degil sinirlenip cevap bile verdi herif kaç kez.
Twich deki ergen tayfa işte o. Onların lafına cevap vermesi bile komik. Platformun yaş ortalaması kaç ki?

Kaan davinson nelsson apo yeterli bence 4 stoper olarak kimse gitmedigi takdirde. Emin burada 5.oluyordu bence okan hocanın gözunde kaandan gerideydi mesela. Bunlardan apo , nels,sanchez gitse bile emin oynamayacaktı stoper alınırdi zaten o yuzden 4+ %50 yi normal goruyorum.
Madem oynmayacakti bir yıl daha kiralarsin seneye o stoperler kalmaz elimizde , aynı performansta devam ederse de alır en kötü 2.ci yedek hazır koyarsın takıma, 4 milyon çokmu iyi para, zahanin 8 aylık maaşı ,2 sene orda oynayıp bedelsiz Anderlercht veya başka takım yapabilir , biraz değer vermek gerekir her oyuncumuza bence , elindekine kıymet vermediğin sürece devamlı yeni oyuncu transferi külfet, banka borçları limit simitle uğraşır durursun

''Geçen yıl 7.5 teklif gelmiş de verilmemiş'' miş!..7.5 opsiyonla kiralamak isteyen kulüp gerçekten almaya niyeti olsa 3-4 verip direkt almaz mıydı veya opsiyonu zorunlu yapıp benzer fiyatlara? Bizim yönetim vermeyecek miydi sanki?..

Avrupa listesine Türkiye dışından yetişmiş 17 oyuncu yazabiliyoruz. 12 yabancı + Günay, Kerem Demirbay, Berkan ve Kaan Ayhan var.
Toplam 16.
Türkiye’de yetişmiş Kerem, Barış ve Abdülkerim var.
Altyapıdan sınırsız oyuncu yazabilirsin. Rotasyonda iş yapacak sadece Yunus var.
Toplam 20.
3-4 sakatlık, ceza çıksa rotasyon 16-17 kişilere düşüyor.
Bu yüzden sözleşmesi süren stratejik oyuncularını bu paralara göndermek gibi bir lüksün yok.

Eğer o takıma Emin gitmeseydi muhtemelen küme düşeceklerdi neredeyse Emin'in üstün performansı sayesinde kümede kaldılar istatistik olarakta bunu gösteriyor ki tekrardan bu kadar istiyorlarsa sorgulamak lazım demek ki bir ışık görmüşler 2.5 m euro şu devirde sudan ucuz Ndombele'ye 3.5 m euro parayı boşa verdik.

Değer arttırabilir Kerem, Barış, Abdülkerim sıçramalarını nasıl yaptıysa Oğuz gelirse o da yapacaktır ya da Emin süre alsa yine aynı şekilde yapabilir.

Ahmetcan Kaplan çok aşırı süreler almamasına rağmen Ajax 10 m euro'ya aldı muhtemelen o çocuk 2-3 seneye 30 m euro'ya satış yapar.
Ahmetcan Kaplan 19 yaşında gitti o da tamamen Ajax'ın özel takip ve özel isteği ile. 2.5+%50 kötü anlaşma diyorum zaten onda problem yok ama 4+%50 uygun bir anlaşma. Emin kalırsa kupa maçları dışında süre bulamayacak olağan dışı bir şey olmazsa bunu ikimiz de biliyoruz. Süre bulamayınca 1 yılı daha kulübü de geçecek gelecek 22 yaşına değeri daha da düşmüş olacak. Eğer oynatacak ve süre vereceksek zaten başak ama oynatılamayacağı da hocanın satışa onay vermesinden belli. Sana göre değeri kaç? Bana göre 7 olduğu için bonservisinin yarısına 4+%50 makul geliyor.

Var ya 2000 sonrası bonservisini alıp Avrupa ya gidenler şu anda olsa kesin Florya yı basmaya giderlerdi. Emin e yangın yapan emre Okan Hakan ümit Arif fatih falan gittiğinde neler yapmazdı...

🤣🤣🤣

Ahmetcan Kaplan 19 yaşında gitti o da tamamen Ajax'ın özel takip ve özel isteği ile. 2.5+%50 kötü anlaşma diyorum zaten onda problem yok ama 4+%50 uygun bir anlaşma. Emin kalırsa kupa maçları dışında süre bulamayacak olağan dışı bir şey olmazsa bunu ikimiz de biliyoruz. Süre bulamayınca 1 yılı daha kulübü de geçecek gelecek 22 yaşına değeri daha da düşmüş olacak. Eğer oynatacak ve süre vereceksek zaten başak ama oynatılamayacağı da hocanın satışa onay vermesinden belli. Sana göre değeri kaç? Bana göre 7 olduğu için bonservisinin yarısına 4+%50 makul geliyor.
2 gün sonra yabancı kuralı tekrardan değiştiğinde ya da oyuncu sattığımızda elimiz kolumuz bağlı kaldığında Yasin Özcan için 7-8 m euro verirken üzülmeyiz nasıl olsa alışığız.

Alanyaspor'da Oğuz için 6 m euro aşağısına düşmesin elimizden Kerem ve Barış gidince nasıl olsa 10 m euro'dan kapıyı açarlar.

Sacha Boey dünyanın en büyük 3,4 kulübunden birinden teklif aldı ondan daha çok gitmek isteyen olmamıştır , oyuncu gitmek istiyor bahanesini kabul etmiyorum, Erden Timur olmasa Boey 15 kağıda gitmişti
Ona da şey derlerdi "1 sene sözleşmesi kalmıştı aslında hiç fena para değilmiş 1 m euro'ya aldığımız adamdan 15 m euro kazandık". :asd:

Olaya bak.su an altyapının en potansiyelli stoperi eren pasahan o zaman 10 numara oynarken,metin oktay belgeselinde rol almis ve cok tatli.kampa alınırsa guzel bi hikaye cikacak..

Westerlo enayi kulüpmüş şu istatistiklere sahip oyuncuya 2.5 m euro veriyorlar hiç akıl yokmuş.
63omw8p.png

Dediklerin doğru

Westwerlo kime kaça satış yapmış ?

Morutanın 50 bin eurosunu becaliye ödememek için bin dereden su getirdik kim emini 10a 15 e satar,kim satar da sana 5-10 payını verir ?

Yarın bartuğ gibi fbye satılmayacağı ne malum,hem para alamıyıcan hem rakibine gidecek ne bok anladık biz bu işten

Bir sürü makul bulan kişi oğuzla yasine bile 7-8 m istendiğinin farkında mı?emin yerine yerli stoper alman lazım artık kimi alacan aynı potansiyelde yerliyi 2.5 a?

Avrupa listesinde homegrown sayılıyodu kontenjan yemiyodu,ne işimize yaradı bizim 2.5m ,hani bi laf var ya biz bu boku niye yedik diye,tamam yiyelim de değiyo mu acaba hiç her açıdan düşündün mü?

Sen emin olayı oluyo emin açısından düşünüyosun,florya olayı oluyo dursun açısından düşünüyosun,1 kere de gs açısından düşün be birader 1 kere yaw,gsyi niye sevmedin ?
2.5'u makul bulmuyorum makul bulduğum 4+%50. Yasin'e 6 istiyorlar. Mevcutta Yasin piyasa olarak Emin'in önünde olduğunun farkındasındır diye düşünüyorum zira 18 yaşında, 2 senedir ful oynuyor, sol ayaklı, sol bekte oynayabiliyor. Emin olayını Emin açısından değil Gs açısından düşünüyorum bize kulübede çürüyüp sonra bedavaya bir yerlere gideceğine 4+%50 ile giderse gittiği yerde de gelişirse toplamda GS'ye iyi para getirmiş olur diye. Florya'da da Gs açısından düşünüyorum orada da düşünce GS'nin bu projeyi kendi yapamayacağı kendi yapması için ancak inşaatçı GS'li genel kurul üyelerinin yapması ve daha sonra maliyetlerini proje sırasında satışlar oldukça alması yoksa bu işin altından kalkamazsak Talu'nun stadı yaparken kaldığı gibi ortada kalıp daha kötü sonuçlar olmasından korkuyorum bu kadar basit.

Benim en sıkıldığım konu, olmayacak adamlarla vakit kaybetmek. Geçen yıl da bu takımın en önemli eksiği 8 numara idi, yok daha iyisi için bekletiliyor, yok Rabiot, yok Amrabat diye diye 3 ayı yiyip 2 gün kala Ndombele alındı, hatta ondan önce Sarri sorun yapmasa 32 yaşındaki çöp adama bonservis + 3 yıllık sözleşmeyle en az 11-12 milyon bağlayacaktık.

Geçin bu işleri yav artık. Madem 15-20 milyonu tek oyuncuya gömecek bütçen var bas parayı 20-24 yaş aralığında çok fazla ismi duyulmamış ama oyuncu meziyetleri itibariyle sana cuk oturabilecek, para kazanabileceğin bir adama. Dünyada orta saha bulmaktan kolay iş yok anasını satayım. TS 4.5 milyona Fransa 2. Ligi'nden azman gibi adam buldu getirdi devre arasında. Canavar gibi de oynuyor. Koca Fransa/Belçika liglerinden 15-20 milyon bütçe ile oyuncu bulamıyor musun çıldırmak üzereyim yav artık. Buradan gelen adamların bu ligde iş yapmama ihtimali yok gibi bir şey. Hepsi fizikli, tempolu, hızlı oyuncular. Bu lige cuk oturacak profiller bunlar.

Bir türlü çıkamıyoruz şu oyuncu TR'yi çok fazla düşünmüyor, Avrupa'nın büyük liglerinden gelecek teklifleri bekliyor, Arabistan'dan yağlı ballı kontrat teklifleri aldı, eşinin anasının halasının emmioğlunun ikna edilmesi lazım girdabından. Icardi/Torreira örneği filan verilmiş, bunlar binde bir olacak örnekler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt