Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
50% icin 2,5 veriliyorsa sonraki satistan 50% pay olacaksa gayet iyi bence. Zaten Türkiye kupasi maclari disinda oynatmayacagimiz bir oyuncu icin bu kadar vakit kaybetmek sacma.

Orada gelisir 10+ transfer yaparsa ne güzel iste.
2.5+%50 kötü bir anlaşma olur ama 4 milyon +%50 makul bir anlaşmadır. Sonuçta 7 milyon civarı bir piyasası var o yüzden yarısına 3.5-4 milyon alınmalı.

2.5 + %50 süper anlaşma ya 20 milyona satsalar 10 daha kazanırız işte 🥰

Uğur Karakullukçu: "Dursun Özbek, Sacha Boey'i 17 milyon Euro'ya satacaktı. Erden Timur masayı devirdi. Özbek, Timur'a: 'Bu transfer olmazsa suç senindir' dedi. Beni daha fazla konuşturmayın. Başkan kulübüyüz diyorsanız o zaman öyle sorumluluk alın."

Emin Bayram top tekniği, ayak kalitesi ve oyun kurma becerisi yönünden world class olma ihtimali olan bir adam. Tabii ki stoperlik olarak eksiklikleri var ama o da zamanla düzelecek bir olay. Stoperler prime dönemine 25-26dan sonra girer genelde. Emin Bayramın potansiyeli gerçekten çok yukarlarda millet doğru düzgün izlemediği için postala gitsin ne olacak kafasında büyük pişmanlık yaşarız. Gittiği klüpten 10-12ye transfer olduktan sonra bir daha geri alabilme ihtimalin de kalmaz. Madem oynamak istiyor git Alanya'ya ver geri alma opsiyonuyla birlikte seneye stoper rotasyonu boşalırsa alır koyarsın takımına.

Sonu 1905 ise muhtemelen dolandırıcı değildir. Kulübümüze boşuna sövmüş olabilirsin:/
sonu 19 05 miş hakkaten ama SMART ID olayı karşıma - HARLI CAFE diye çıkarınca sövdüm.. bu sıkıntı genelde de var - Garanti arıyor mesela ama iş bank çıkıyor.... işbankası arıyor garanti çıkıyor.

düzeltsinler - baya baya öyle algıladım. Da yani dada lansman yapmadılar imzalı form satışı diyor - 20k mi isteyecek ne isteyecek zaten alamam :D

sallamışım idare etsinler napalım.

sonu 19 05 miş hakkaten ama SMART ID olayı karşıma - HARLI CAFE diye çıkarınca sövdüm..

düzeltsinler - baya baya öyle algıladım. Da yani dada lansman yapmadılar imzalı form satışı diyor - 20k mi isteyecek ne isteyecek zaten alamam :D

sallamışım idare etsinler napalım.
dolandırıcı da çıkabilir yine de iyi etmişsin güvenmemekle😃

ulan ! dolandırıcıya denk geldim

GS den arıyorum imzalı forma satışımız başladı diye arıyorlar - smart olayından HARLI CAFE diye numara cıktı - "daha inandırıcı olmanız lazım - dingiller sizi" dedim kapatırken herif "doğrudur efendim" falan diyordu ...

dikkat edin derim.
Harlayacaklarmış seni ahbert taklaya gelmemen yüzümüzü güldürdü

amma abarttınız aynısı mustafa kapı, bartuğ elmas da bu yangın yapıldı hatta atalay babacanda da yapıldı. Eminde o tayfadan işte 1 2 seneye bonservissiz bir şekilde konyaya adanaya vs. takımlara döner . rahat olun hiç olmassa para kazandırdı.

Gitmek isteyen adama dur demek sacma.

Her yazısında fitne fesat katıp üzerine ben bilirim böyle şöyle diye konusan kukuleta Uğuru doğruluk abidesi olarak paylaşmak da bu forumun ayıbıdır
50 dediğinin 1 tanesinde hazır taraftarın yönetime yükseldiği denk geldiği için "doğru doğru" muhabbeti oluyor işte. yani haklı görülebilecek eleştiriyle primde yapıyor

taraftarı arkama alayım etkileşimi kapayım...birazda kendi taraftarlığını koyunca tuz biber gibi. hop mis gibi reklam.

uğurdan çok hazzeden yok da bu konu özelinde %100 haklı batan ne anlamadım.

aklı başında herkes bu kepazeliği eleştirir zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt