Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam oynayınca hağ huğ yapıp satılınca noluyor diyenler çok malesef

Eminin ederi ne bilmiyorum ama bizde artık genç oynatma diye bişey kalmadığından çok para beklentisiyle adamın kariyerini de sekteye uğratmamak lazım

Kalır da ali turap gibi sivasta çimento üzerinde -10da maça çıkar ve iyi oynamasına rağmen 10 sayfa laf edilirse sonra keşke satsaymışız denmesin emin içün.

Ben rotasyonda kullanılmasından yanayım

Adam oynayınca hağ huğ yapıp satılınca noluyor diyenler çok malesef

Eminin ederi ne bilmiyorum ama bizde artık genç oynatma diye bişey kalmadığından çok para beklentisiyle adamın kariyerini de sekteye uğratmamak lazım

Kalır da ali turap gibi sivasta çimento üzerinde -10da maça çıkar ve iyi oynamasına rağmen 10 sayfa laf edilirse sonra keşke satsaymışız denmesin emin içün.
İkiyüzlü bu taraftar ne yazikki,gitmesi iyi olur,kalmamalı.efe,furkan,berk ve beratın asıl üzerinde durmazsa okan buruk bey o zaman haslayacagim

1719914849318.webp

4+%50 makuldur Emin için. Yerine 5 milyona Yasin'i alırız böylece hem Abdülkerim dışında 2. sol ayaklı stoper olur takımda hem de alternatif sol bek işini çözüp 2 mevkiyi halletmiş oluruz. Yasin 2 mevkide oynayabildiği için süre bulma konusundada çok bir sıkıntısı olmaz. Plan bu ise bana mantıklı geliyor.

Olur da Emin kalır ve bir hatasında yerden yere vurulursa ve bu vuranlar dünden beri 500 flood atanlar içinden olursa o zaman işte artık perma ban mı yerim ne yerim bilmem ama onlara da okkalı laflar yediririm
Aga sen hala olayı anlamamışsın ki

Kimse emine maldini demiyor burda en çok gömen adam benimdir git aramaya adımı yaz,aranana emini yaz kendin gör

Pazar diye bir şey var 8-10dan aşağısı mümkün değil ,zanioloyuda hiç beğenmiyoruz ama pasaportu ve yaşı sebebiyle onu da 20 aşağısına satarsan kazık yersin,keremi de her mesajda eleştiriyoruz ama 13-15 den aşağı satmak skandaldır piyasa dediğimiz şey bu

Altında araba var pek kullanmıyosun ve satmak istiyosun ,piyasası neyse ona göre mi satarsın yoksa e madem kullanmıyorum şunu sakız parasına birine mi veriyim dersin

Konu tamamen bu

Jose Mourinho: İhtiyacımız olan transferleri belirledik. Sakin olmamız ve duygusal davranmamamız gerekiyor. Doğru oyuncuyu, doğru anlaşmalarla getirmemiz gerekiyor. Bizim 6-7 oyuncu transfer etmemiz gerekmiyor. Doğru zamanda, doğru işleri yapacağız. Acele etmemize gerek yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt