Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
7 Milyon Euro cash ise imkansız o iş.

İmza parası ile ancak o seviyelere çıkabiliriz 5-5.5 net ücret +3-4 imza tek seferlik.

• 10 Haz 2024
Okan Buruk: "Temmuz sonu, Ağustos ayı gibi Kemerburgaz'a geçeceğiz. Sezona ilk önce Florya'da başlayacağız. Tam hazır olduğunda geçeceğimiz için Florya'daki sahaları hazır tutuyoruz."
  • 28 Haz 2024
Dursun Özbek: "3 Temmuz'da Kemerburgaz'da yeni sezonu açacağız. Takım ondan sonra Avusturya'ya gidecek. Dönüşte yine Kemerburgaz'da olacağız. Dönüşte ufak tefek eksikler de tamamlanmış olacak."

Bir cisim yaklaşıyor Juventus şartları karşıyalamıyormuş ellerinden geleni yaptıklarını düşünüyorlarmış.

Araplar da istiyorsa bize niye gelsin? Hem para hem prestij istiyorsa illaki büyük liglerden isteyen de vardir.

Ben bu adamin bize gelmesine hic ihtimal vermiyorum.

Araplar da istiyorsa bize niye gelsin? Hem para hem prestij istiyorsa illaki büyük liglerden isteyen de vardir.

Ben bu adamin bize gelmesine hic ihtimal vermiyorum.
Torreira içinde öyleydi gelmez denilen yaşta 6 m euro'ya geldi ya da Icardi'nin bu ülke topraklarına 28 yaşında gelmesine imkan vermezdik hele ki Wanda'nın isteyip getireceğine...

Anasını ikna edersek Rabiot gelir anası araplara gitmek istemez geçen sene istemiştik muhtemelen Erden Timur görüşmelere devam etmiştir.

Kinder Surprise

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Wanda Nara olmasa Icardi PSG yerine Real Madrid'e imza atıyordu belki şu an ağzımızın suları aka aka izliyorduk.

Rabiot'un anasıda fena paracı kısacası parayı veren düdüğü çalar olacak şartlarını kabul ediyorsak anasını İstanbul'da 1 tur gezdirirsek bu iş biter.

Fransız Yusuf Yazıcı geldi mi -

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt