Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kelin başına güneş geçmiş. Takmayalim manada aramayalimBu ne demek istiyor?
Alt yapıda başka oyuncu yok mu ?Evet zorunluluk var tr altyapılı oyuncu yazman gerekiyo listeye geçen sene şl listesini tam dolduramadın bu yüzden
Başkanın da buradaki acelesi yada inadı çok saçma ve hatalı. Bu piknik zamanı orayla ilgineen Fatih Demircan'da yurt dışı kampı sonrasına yetişiyor demişti. Şunun şurasında 9 Temmuz'da zaten yurt dışı kampı başlıyor yine bu hafta sağlık kontrolleri, testler falan ile geçecek. Florya'da açıp sonra sonra yurt dışı kampına gidileceği günden önce güzel bir veda organizasyonu ile Florya'ya veda etmek varken çok saçma 3 Temmuz'da Kemerburgaz'da açalım inadı.Okan Buruk: "Temmuz sonu, Ağustos ayı gibi Kemerburgaz'a geçeceğiz. Sezona ilk önce Florya'da başlayacağız. Tam hazır olduğunda geçeceğimiz için Florya'daki sahaları hazır tutuyoruz."
- 10 Haz 2024
Dursun Özbek: "3 Temmuz'da Kemerburgaz'da yeni sezonu açacağız. Takım ondan sonra Avusturya'ya gidecek. Dönüşte yine Kemerburgaz'da olacağız. Dönüşte ufak tefek eksikler de tamamlanmış olacak."
- 28 Haz 2024
Rabiot'un isteği 7 milyon net+ 10 milyon imza parası. Bana göre çok yanlış iş olur.
Ciddi soruyorum Rabiotun hangi özelliğini beğeniyorsunuz tam olarak?
HerseyiniCiddi soruyorum Rabiotun hangi özelliğini beğeniyorsunuz tam olarak?
Rabiot'u boş verelim Sabitzer'e yüklenelim o halde.Rabiot gelebilir sabitzer de bi ihtimal tabi
2.ortasaha transferi o tarz olacakmış diyolarCamara’yı neden almıyoruz
Araplar çekecek bu tarz oyuncuları, Araplara gitmek istemeyen burayada gelemk istemiyor zaten , umarım 10 gün içerisinde iş bitmiş olur , olmazsa bize yine salatalık kalır AzizimKoskoca transfer sezonunda Rabiot gibi adamlar ile uğraştığımız da son gün Ndombelelere kalıyoruz. Akıllanmadık mı ?
Bu ne demek istiyor?
Öyle olmasa yıllardır üst düzey takımlarda ve liglerde oynayıp Fransa milli takımında oynama şansı yoktur da benim gram sevmediğim oyun tarzı var elemanın nedense. Gelirse desteklerim gelmezse üzülmem benim kafa Hoijberg de.
Dün gece alper abiyle konuştuk ama zor diyo o,bonservis 20 civarı olur diyo.ben de 30 yaşında dedim,15 milyon olur dedim.15e vermezler dediRabiot'u boş verelim Sabitzer'e yüklenelim o halde.
Taraftara oynamayı bırakın.
Güvenilir topçu olduğu için tercih ediliyor. Akarı yok kokarı yok. Ne iş versen o seviyede iyi yapıyor. Süslü topçu değil ama çok işlevli topçu benim gözümde.Öyle olmasa yıllardır üst düzey takımlarda ve liglerde oynayıp Fransa milli takımında oynama şansı yoktur da benim gram sevmediğim oyun tarzı var elemanın nedense. Gelirse desteklerim gelmezse üzülmem benim kafa Hoijberg de.