Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet zorunluluk var tr altyapılı oyuncu yazman gerekiyo listeye geçen sene şl listesini tam dolduramadın bu yüzden
Alt yapıda başka oyuncu yok mu ?
Şampiyonlar ligine yazınca maçlarda oynaması mı lazım?
Bence Emin olayını çok büyütmeye gerek yok. Tabi ki en yüksek fiyata satalım ama burada ki fiyatlara çıkma ihtimali zor. Keşke hoca oynatsa da kalsa. Ama burada yangın yapanların ilk hatasında üçe beşe bakmadan satın diyeceğinden adım kadar eminim.

• 10 Haz 2024
Okan Buruk: "Temmuz sonu, Ağustos ayı gibi Kemerburgaz'a geçeceğiz. Sezona ilk önce Florya'da başlayacağız. Tam hazır olduğunda geçeceğimiz için Florya'daki sahaları hazır tutuyoruz."
  • 28 Haz 2024
Dursun Özbek: "3 Temmuz'da Kemerburgaz'da yeni sezonu açacağız. Takım ondan sonra Avusturya'ya gidecek. Dönüşte yine Kemerburgaz'da olacağız. Dönüşte ufak tefek eksikler de tamamlanmış olacak."
Başkanın da buradaki acelesi yada inadı çok saçma ve hatalı. Bu piknik zamanı orayla ilgineen Fatih Demircan'da yurt dışı kampı sonrasına yetişiyor demişti. Şunun şurasında 9 Temmuz'da zaten yurt dışı kampı başlıyor yine bu hafta sağlık kontrolleri, testler falan ile geçecek. Florya'da açıp sonra sonra yurt dışı kampına gidileceği günden önce güzel bir veda organizasyonu ile Florya'ya veda etmek varken çok saçma 3 Temmuz'da Kemerburgaz'da açalım inadı.

Rabiot'un isteği 7 milyon net+ 10 milyon imza parası. Bana göre çok yanlış iş olur.

100 milyonluk topcularin yedek kaldığı Fransa'da banko oynuyor yaşı 29 bonservisi yok istemesi bence gayet normal..
Biz geleceğimizi düşünüyorsak böyle sapıkça işlere bulasmamaliyiz..
Zaten Rabiot buraya niye gelsin ki en basit geldigi an Fransa Milli takimindaki yerinden olur . Boey bizdeki oyununu Hollanda'da bile gösterse Milli takıma girerdi..

Bizim yönetimde futboldan anlayan bir tane adam yok galiba. Taraftar tepki göstermese en potansiyelli yerli stoperi 2.5a peşkeş çekeceklerdi şaka maka

Beceriksiz OIL FACE

1000087503.webp

Koskoca transfer sezonunda Rabiot gibi adamlar ile uğraştığımız da son gün Ndombelelere kalıyoruz. Akıllanmadık mı ?
Araplar çekecek bu tarz oyuncuları, Araplara gitmek istemeyen burayada gelemk istemiyor zaten , umarım 10 gün içerisinde iş bitmiş olur , olmazsa bize yine salatalık kalır Azizim 🤓

Öyle olmasa yıllardır üst düzey takımlarda ve liglerde oynayıp Fransa milli takımında oynama şansı yoktur da benim gram sevmediğim oyun tarzı var elemanın nedense. Gelirse desteklerim gelmezse üzülmem benim kafa Hoijberg de.
Güvenilir topçu olduğu için tercih ediliyor. Akarı yok kokarı yok. Ne iş versen o seviyede iyi yapıyor. Süslü topçu değil ama çok işlevli topçu benim gözümde.

Torreira gibi bir profilin yanında büyük dominasyon kurarlar bu ligde. Adamın top taşıması da, pasları da çok iyi çünkü. Zeki ve tempolu topçu bu ligde her türlü fark yaratır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt