Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fofana,rabiot,sabitzer, hojberg liste çok açık 😊 2.ortasaha aday listesinde de camara var,diğerlerini bilemem.

100 milyonluk topcularin yedek kaldığı Fransa'da banko oynuyor yaşı 29 bonservisi yok istemesi bence gayet normal..
Biz geleceğimizi düşünüyorsak böyle sapıkça işlere bulasmamaliyiz..
Zaten Rabiot buraya niye gelsin ki en basit geldigi an Fransa Milli takimindaki yerinden olur . Boey bizdeki oyununu Hollanda'da bile gösterse Milli takıma girerdi..
RAbiot'un istemesi değil bizim vermemiz saçma. Rabiot'un bir de annesi gibi ciddi bir sıkıntı var. Fransa milli takımında oynamayınca orayla ilgili falan açıklamalar yapan deli bir kadın diye hatırlıyorum. En ufak bir olumsuzlukta o kadın neler yapar kim bilir bize geldikleri takdirde?

Abdulkerim toparlanamadı fiziksel açıdan,emin formayı alabilir bence.davinson emin izlemek keyifli olur

RAbiot'un istemesi değil bizim vermemiz saçma. Rabiot'un bir de annesi gibi ciddi bir sıkıntı var. Fransa milli takımında oynamayınca orayla ilgili falan açıklamalar yapan deli bir kadın diye hatırlıyorum. En ufak bir olumsuzlukta o kadın neler yapar kim bilir bize geldikleri takdirde?
O işler belli olmaz Wanda da öyleydi. Buradaki aşırı ilgi sonrası o tavırlar ve söylemler değişebiliyor. Ego okşamayı bilen bir milletiz.

ya rabiota 3 sezon için 30 milyon euro (en az) mu bağlanır kafayı mı yediniz

Hojbjerg zu Dortmund olabilirmiş. Kendisine sorulmuş maç sonu stadı beğendiğini ama tatilden sonra karar verecegini söylemiş.

Kaynak: Skysporttransfer Instagram sayfası.

O işler belli olmaz Wanda da öyleydi. Buradaki aşırı ilgi sonrası o tavırlar ve söylemler değişebiliyor. Ego okşamayı bilen bir milletiz.
işin saha içini kenara koydum

imza parası 12 istese mesela (hesap kolay olsun diye 12 diyorum 10 falanda derdim)
maaşta 9 dese

3 yıl olsa

12+27 den 39 M - senelik ortalama 13 M Eu maliyetli olur..

Bissakada arıza çıkardiyorduk bu kaos gibi iş olur gibime geliyor bizim ekonomide. burdaki olay Superstar kafasında 30 yaşındaki adam sana 3 senede başarı olarak ciddi katkı sağlarmı ki bu parayı çıkarsın gibi... böyle maliyette CL ye gidemedin mahfolursun.

çok sakat - isim güzelde.

oliveira, tete, yusuf demir ve duboisten çıktığımızda verim almadığımız yabancı kalmıyor nerdeyse.

oliveira ve dubuoisin maaşlarının belirli miktarını karşılayarak elden çıkardığımız senaryoda bile 5-6 milyon € civarında maaş bütçesi açıyoruz.

ekstra tete ve demirden minimum 5-10 milyon € arası bonservis kazanabiliriz.

verim alınamayan tüm yabancıları bir an önce dehlemek ilk önceliğimiz olmalı.

işin saha içini kenara koydum

imza parası 12 istese mesela (hesap kolay olsun diye 12 diyorum 10 falanda derdim)
maaşta 9 dese

3 yıl olsa

12+27 den 39 M - senelik ortalama 13 M Eu maliyetli olur..

Bissakada arıza çıkardiyorduk bu kaos gibi iş olur gibime geliyor bizim ekonomide. burdaki olay Superstar kafasında 30 yaşındaki adam sana 3 senede başarı olarak ciddi katkı sağlarmı ki bu parayı çıkarsın gibi... böyle maliyette CL ye gidemedin mahfolursun.
hiçbir oyuncuya böyle paralar bağlama lüksümüz yok

sokmuşum rabioya

Galatasaray taraftarının büyük tepkisi nedeniyle, Emin Bayram’ın Westerlo’ya transferi askıya alındı. (Ali Naci Küçük)

Sabitzer icinde ugrasiyoruz
Sergenim, Sabitzer Şampiyonlar Ligi finalinde ilk 11 oynadı. Milli takımının banko ismi. Yani başkalarının da devrede olduğu aşikar. Galatasaraylıyız takımımıza en iyisini layık görüyoruz eyvallah da, Sabitzer bize neden gelsin ? Bu isimler bizim için vakit kaybı olur.

akşam milli maç haricinde "Yani GS taraftarına inanamıyorum anlamıyorum inanılmaz iş - yok abi biz konuşmayalım"

2 gün sonra "HABER VAR ! "

Rabiot ne ayranim dökülmesin ne mabadim.... modunda takılıyor hem Avrupa'da kalacak hem uçuk maaş alacak sırf bu yüzden juventusla 1 yıllık sözleşmeler yapıp devam ediyor ..
Kardeşim bu kadar para gözsen bas git Arabistana yıllık 20-30 verirler zaten her sene aynı muhabbetler ..
Bizim için asıl problem yine imkansız isimler üstünden zaman kaybetmemiz..Bu filmi çok izledik yolun sonu ndombelegillere çıkıyor

Rabiota senelik 10 verecek kadar kafayı yememislerdir herhalde.
yani umuyorum yememişlerdir.

adam 7 neti kabul etmiyorsa juve de - TR için daha bile kazıklamaya çalşır

Diagne + Falcao çökertmesi olur kombine şekilde ekonomik olarak. (saha perfomans falan katmıyorum - Hagi değil sonuçta herif)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt