- 3 Temmuz 2012
- 138.120
- 86.923
- 5.338
Zaniolo bizden gidince sakatlanacagı bilgisi geldi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben geçen yaz sakatlanacak dedimZaniolo bizden gidince sakatlanacagı bilgisi geldi
Bu yazmışBen geçen yaz sakatlanacak dedim
Adının "İttihatçı Recep" veya "Cemal Özbek" olarak değişmesini öneriyorum.Bu yazmış
RAbiot'un istemesi değil bizim vermemiz saçma. Rabiot'un bir de annesi gibi ciddi bir sıkıntı var. Fransa milli takımında oynamayınca orayla ilgili falan açıklamalar yapan deli bir kadın diye hatırlıyorum. En ufak bir olumsuzlukta o kadın neler yapar kim bilir bize geldikleri takdirde?100 milyonluk topcularin yedek kaldığı Fransa'da banko oynuyor yaşı 29 bonservisi yok istemesi bence gayet normal..
Biz geleceğimizi düşünüyorsak böyle sapıkça işlere bulasmamaliyiz..
Zaten Rabiot buraya niye gelsin ki en basit geldigi an Fransa Milli takimindaki yerinden olur . Boey bizdeki oyununu Hollanda'da bile gösterse Milli takıma girerdi..
O işler belli olmaz Wanda da öyleydi. Buradaki aşırı ilgi sonrası o tavırlar ve söylemler değişebiliyor. Ego okşamayı bilen bir milletiz.RAbiot'un istemesi değil bizim vermemiz saçma. Rabiot'un bir de annesi gibi ciddi bir sıkıntı var. Fransa milli takımında oynamayınca orayla ilgili falan açıklamalar yapan deli bir kadın diye hatırlıyorum. En ufak bir olumsuzlukta o kadın neler yapar kim bilir bize geldikleri takdirde?
işin saha içini kenara koydumO işler belli olmaz Wanda da öyleydi. Buradaki aşırı ilgi sonrası o tavırlar ve söylemler değişebiliyor. Ego okşamayı bilen bir milletiz.
hiçbir oyuncuya böyle paralar bağlama lüksümüz yokişin saha içini kenara koydum
imza parası 12 istese mesela (hesap kolay olsun diye 12 diyorum 10 falanda derdim)
maaşta 9 dese
3 yıl olsa
12+27 den 39 M - senelik ortalama 13 M Eu maliyetli olur..
Bissakada arıza çıkardiyorduk bu kaos gibi iş olur gibime geliyor bizim ekonomide. burdaki olay Superstar kafasında 30 yaşındaki adam sana 3 senede başarı olarak ciddi katkı sağlarmı ki bu parayı çıkarsın gibi... böyle maliyette CL ye gidemedin mahfolursun.
Sergenim, Sabitzer Şampiyonlar Ligi finalinde ilk 11 oynadı. Milli takımının banko ismi. Yani başkalarının da devrede olduğu aşikar. Galatasaraylıyız takımımıza en iyisini layık görüyoruz eyvallah da, Sabitzer bize neden gelsin ? Bu isimler bizim için vakit kaybı olur.Sabitzer icinde ugrasiyoruz
yani umuyorum yememişlerdir.Rabiota senelik 10 verecek kadar kafayı yememislerdir herhalde.