Hamdi Coban
Parçalı Üye
- 23 Haziran 2023
- 2.751
- 1.783
- 1.028
blackedraw kemalimHerkes herkesinkine giriyor lig degil bangbros mubarek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
blackedraw kemalimHerkes herkesinkine giriyor lig degil bangbros mubarek
ben hala diyorum bilal kısanın bi tık üstünden fazla değil rabyoMutlaka heis. Bu aksam da dokturecektir.
Sadece aklima geldi.
Rablot basligina git, ayaksiz diyen var. Duz oyuncu diyen var. Sergionun fransa subesi diyen var.
Yaw istemiyorum deyip geçin niye bunlar soyleniyor anlamiom heis.
Her transfer dönemi aynı ama ya istisnasız
Mertens 37 yaşında mertensin rotasyonu olmaz. Mertens rotasyon olur seneye.Samardzic bizde anca 10 numara oynar. Mertensin rotasyonuna 20-25m euro harcamayız
Ben de anlamadım. Ne alaka bizim aradığımız orta saha profili ile Samardzic? Niye girelim bu transfere.Samardzic bizde anca 10 numara oynar. Mertensin rotasyonuna 20-25m euro harcamayız
Burhan çalım konusu olunca Tier 0 oluyor daha iyisini görmedim nasıl bir burun varsa hemen kokusunu alıyor.
Yapmayın Allah aşkınaBurhan Can Terzi: “Galatasaray'ın orta saha transferinin bu kadar saklanmasının sebebi çalım olabilir. Samardzic ile ilgili hissiyat doğuyor bana bu kadar saklandığına göre demek ki çalım var.”
Ne mal adamsın yav burhanBurhan Can Terzi: “Galatasaray'ın orta saha transferinin bu kadar saklanmasının sebebi çalım olabilir. Samardzic ile ilgili hissiyat doğuyor bana bu kadar saklandığına göre demek ki çalım var.”