Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mutlaka heis. Bu aksam da dokturecektir.

Sadece aklima geldi.

Rablot basligina git, ayaksiz diyen var. Duz oyuncu diyen var. Sergionun fransa subesi diyen var.

Yaw istemiyorum deyip geçin niye bunlar soyleniyor anlamiom heis.
ben hala diyorum bilal kısanın bi tık üstünden fazla değil rabyo

Screenshot_20240702_164409_YouTube.webp

Hem uygun profil değil,hem cok pahalı Hem de oyuncu buraya soğuk,burhan kendine çalım atmis

Burhana isim vermemişler cidden😁nevzat bile biliyo olabilir

Galatasaray Taraftarı : ''Abi kadro iyi alacağın 2 - 3 sağlam topcu parada var bas parayı al adamları'' almıyorsan Dursun İSTİFA

Transfer Dedikoduları : Rabiot Galatasaray Gündeminde futbolcu yıllık 8 milyom euro istiyor imza parası bilmem şu kadar

Taraftar yok abi bir futbolcuya o kadar verirlir mi yok klubün anahtarını verin bari
:):):):):

Burhan Can Terzi: “Galatasaray'ın orta saha transferinin bu kadar saklanmasının sebebi çalım olabilir. Samardzic ile ilgili hissiyat doğuyor bana bu kadar saklandığına göre demek ki çalım var.”
Yapmayın Allah aşkına

- Fatih Terim sesiyle -

Burhan Can Terzi: “Galatasaray'ın orta saha transferinin bu kadar saklanmasının sebebi çalım olabilir. Samardzic ile ilgili hissiyat doğuyor bana bu kadar saklandığına göre demek ki çalım var.”
Ne mal adamsın yav burhan

Esir aldı transfer dönemini. Aylarca transfer dönemi gelsin de aklıma gelen ne kadar kolpa varsa yazayım diye beklemiş resmen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt