Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burhan Can Terzi: “Galatasaray'ın orta saha transferinin bu kadar saklanmasının sebebi çalım olabilir. Samardzic ile ilgili hissiyat doğuyor bana bu kadar saklandığına göre demek ki çalım var.”

BCT gibi adamlar hala nasıl bu işin ekmeğini yiyor ben hayret ediyorum. Adamın dediği lafa bak yönetim isim vermiyor o zaman kim aaa kesin Samardzictir hem yazayımda fbliler etkileşim versin çalım diye , görüşülen topçunun ismi verilirse talep artar sende biliyorsun , bilmeme rağmen hala Galatasaray'ın aleyhine yazıp çiziyorsun iki kuruş para kazanacağım diye ne insanlara umut satın nede şerefinizi kenara koyun , sonra oranın buranın kalbinden diyor diye biz uğraşıyoruz.

tostos ağabey bütün adamlarına farklı farklı isimler vermiş galiba

Şu bct denen beceriksize kimse bilgi falan vermez. Daha havaalanında adamın çıkacağı yerin bilgisini vermiyorlar beygire

Kolpacan Terziye inanacak halimiz yok. Rabiot da gelmez. Eylüle kadar bunları kovalar patlarız.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Onurum senin sildiğini biz gerekirse halı gibi silkeriz👀😍 Onurum sen bizim kırmızı çizgimizsin❤️
1719929507034.webp

Scott McTominay gelsin başka bir şey istemiyorum. Torreira ile birlikte ligi kucağa alırlar. Öne çıkışları vs. çok etkili insanların kafasında ön libero gibi kaldı ama bu sene o salak kel TD'nin g.tünü Scott kurtardı. En sıkıntılı dönemde acayip gol katkıları verdi. Turnuvada İskoçya'nın en iyisiydi.

Rabiot falan eyvallah ama bize lazım olan adam McTominay. Bizim oyun anlayışımızı, koşmayan oyuncularımızı tolere etmek için Torreira gibi bir adam daha lazım ve uzun olmalı. Orta sahaya düşen toplara defans çizgisini bozup stoperlerimizi çıkarıyoruz. Seken top rakipte kalırsa ciddi tehlikeler oluşuyor. O yüzden de Lucas'ın yanına uzun ve agresif bir oyuncu gelirse işleyen oyun sistemimiz daha da çağ atlayarak devam edecektir.

200w.gif

Bu arada varsayalim Rabiot senelik 10-12 milyona geliyor, bizim divan'daki dedeler kalpten gider, olmeyenler de ilk toplantida ates eder yonetime. :D
Robot mudur nedir bir tane herifi aldık gittiler adama 4000 tane Togg parası bayıldılar
-Taner aşkın, Hayri kozak :asd:

Haluk dünden kalan muhabbetten devam etmiş - transfer gündeminden geçiyorlar.

bu proramda akşamüstü- öğlen kuşağına iyi çöktü.

yakında rodopla diğer dede de farklı programlara girer - etkileşim hegemoniası.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt