Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.310
- 58.475
- 3.383
yahu arkadaşlarYapmayın Allah aşkına
- Fatih Terim sesiyle -
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yahu arkadaşlarYapmayın Allah aşkına
- Fatih Terim sesiyle -
Burhan Can Terzi: “Galatasaray'ın orta saha transferinin bu kadar saklanmasının sebebi çalım olabilir. Samardzic ile ilgili hissiyat doğuyor bana bu kadar saklandığına göre demek ki çalım var.”
Burhan Can Terzi: “Galatasaray'ın orta saha transferinin bu kadar saklanmasının sebebi çalım olabilir. Samardzic ile ilgili hissiyat doğuyor bana bu kadar saklandığına göre demek ki çalım var.”
Hoşbeş bize gelir o zamanrabiot milana gidicek buyuk ihtimalle
Onurum senin sildiğini biz gerekirse halı gibi silkerizBürhan![]()
Onurum senin sildiğini biz gerekirse halı gibi silkerizOnurum sen bizim kırmızı çizgimizsin
![]()
Ve ben doğruları dedim,çok haber cikacak rabiot ile ilgiliSergen’in falları > BCT
Robot mudur nedir bir tane herifi aldık gittiler adama 4000 tane Togg parası bayıldılarBu arada varsayalim Rabiot senelik 10-12 milyona geliyor, bizim divan'daki dedeler kalpten gider, olmeyenler de ilk toplantida ates eder yonetime.![]()

Mctominay ve Rabiot karşılaştırması yok muRobot mudur nedir bir tane herifi aldık gittiler adama 4000 tane Togg parası bayıldılar
-Taner aşkın, Hayri kozak![]()